Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Η καθυστέρηση στην υλοποίηση της εργολαβίας του Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της εργολήπτριας εταιρείας : “ΣΤΗΡΙΞΙΣ Α.Ε “ που έχει αναλάβει την εργολαβία των Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης, είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  με αφορμή την καθυστέρηση που σημειώνεται στην υλοποίηση του έργου.

Κατά την συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που έχουν ανακύψει και οφείλονται εν μέρει στην αύξηση των υλικών αλλά και των πολλαπλών προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου, προκειμένου να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες.

NOVA

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ενημέρωσε ότι μετά την εορταστική περίοδο, οι εργασίες θα μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι μέχρι σήμερα σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, υλοποιήθηκαν “αφανείς” εργασίες που ωστόσο είναι απαραίτητες για την συνέχιση του έργου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η γεωθερμία, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, ενώ όπως προβλέπεται στον αρχική σχεδιασμό, το έργο αναμένεται ν΄ ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 1923.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Ωστόσο, – όπως εξήγησε ο κ. Ζερβός – επειδή το χρονοδιάγραμμα που θέτει η εργολήπτρια εταιρεία  είναι μάλλον ανέφικτο,  η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, δέχτηκε να υπάρξει δίμηνη παράταση, προκειμένου να κατατεθεί χρονοδιάγραμμα υλοποιήσιμο, που θα περιλαμβάνει (ανά δίμηνο) τις εργασίες που θα ολοκληρώνονται για να υπάρξει παρακολούθηση αναφορικά με την απόδοση του έργου.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος με τους Γυμνασιάρχη – Λυκειάρχη Νεάπολης, ζήτησε να επισπευστούν οι διαδικασίες (πακετάρισμα βιβλίων – συσκευών εργαστηρίων ) για να αδειάσουν οι αίθουσες και στην συνέχεια με την συνδρομή των εργατών του δήμου να μεταφερθεί ο εξοπλισμός σε αποθηκευτικούς χώρους για να συνεχίσει η εκτέλεση των εργασιών απρόσκοπτα.

Mechanical Solutions

Χρειάζεται – δήλωσε ο κ. Ζερβός – συντονισμένη προσπάθεια απ όλους, ώστε το έργο πράγματι  να ολοκληρωθεί και οι μαθητές, εφόσον  τα πράγματα εξελιχθούν σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό να επιστρέψουν τον Ιανουάριο του 2024 στον φυσικό τους χώρο.

Με την συνδρομή των υπηρεσιακών παραγόντων – πρόσθεσε -παρακολουθούμε την εξέλιξη των εργασιών και προκρίνουμε όρους ποιότητας για να αποδοθεί το σχολικό συγκρότημα – ως έργο εξαίρετο στην τοπική κοινωνία της Νεάπολης, γεγονός που θα βοηθήσει περισσότερο την καλύτερη λειτουργία του ΕΠΑΛ και θα δώσει την δυνατότητα να φιλοξενηθούν και άλλες ειδικότητες σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας κ.κ. Λεριάς Ιωάννης, Σμαραγδάκης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος έργων και Μελετών κ. Ιωάννης Μαρίνος, ο Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννης Στεφανάκης, η κ. Μαρία Πρατσινάκη προϊσταμένη της Δ/νσης Μελετών, ο κ. Βασίλης Κοζυράκης Δ/ντης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και ο Μηχανικός επιβλέπων της ίδιας υπηρεσίας κ. Κωστής Κλώντζας.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο