ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Η ανέγερση σχολείου Ευρωπαικής παιδείας συζητήθηκε σε σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων

Το θέμα  της σύμβασης παραχώρησης χρήσης χώρου του Πανεπιστημίου Κρήτης με στόχο την ανέγερση Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας απασχόλησε την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στην συνάντηση  συμμετείχαν ο Πρύτανης κ. Παναγιώτης Τσακαλίδης και ο Νομικός Σύμβουλος του Πανεπιστημίου, κ. Γιάννης Σουφαλιδάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτηριακές Υποδομές Α. Ε» («ΚτΥπ»), κ. Γιάννης Χαρωνίτης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας Μανόλης Βασιλάκης.

caffeine adv2020b

Σε πνεύμα καλής συνεργασίας, οι εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου, του Πανεπιστημίου και της ΚτΥπ κατέληξαν σ’ ένα κοινά αποδεκτό κείμενο, το οποίο, πριν υπογραφεί, θα εισαχθεί προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button