ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: «Γωνιές Ανακύκλωσης» σε σχολεία του Δήμου

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Στην παράδοση  εξοπλισμού στα σχολεία που συμμετέχουν στο project “RECYCLERS ! ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ «ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ»”, θα προχωρήσει την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Επικοινωνιακό Σχέδιο (Ε.Σ.) για την Ανακύκλωση  & Επαναχρησιμοποίηση (ΣΒΑΑ Δήμου Ηρακλείου 2014-2020, χρηματοδότηση ΕΣΠΑ).

Ειδικότερα ο Δήμος Ηρακλείου θα παραχωρήσει σε κάθε Γυμνάσιο της περιοχής ΣΒΑΑ τα υλικά για τη δημιουργία «ΓΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», που θα αποτελείται από τρεις (3) κάδους για την ανακύκλωση του χαρτιού, του πλαστικού και του αλουμινίου.  Επίσης, θα δοθεί και κατάλληλη σήμανση (roll up) για τη δημιουργία της «ΓΩΝΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ».

“ΧΡΥΣΟΣ

Οι μαθητές κάθε σχολείου θα συναρμολογήσουν τους χάρτινους κάδους, που θα τους παραχωρηθούν, και θα δημιουργήσουν τη δική τους «ΓΩΝΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ». Στη συνέχεια καλούνται να την φωτογραφίσουν  και να αποστείλουν ένα κείμενο για την αξία της Ανακύκλωσης.

Οι «ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» θα παρουσιαστούν σε ειδικό έντυπο, video και σε Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ηρακλείου το μήνα Δεκέμβριο.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button