ΚΡΗΤΗ

Φιλοζωική Κρήτης: 109 γαϊδούρια σε 1080 χλμ

Τελευταία ενημέρωση:

Τόσα χιλιόμετρα διένυσε η Φιλοζωική Κρήτης για να φροντίσει εντελώς δωρεάν 109 γαϊδούρια, αλλά και 4 μουλάρια, 5 πόνυ και 13 άλογα. Όπως κάθε χρόνο από το 2009, η Φιλοζωική Κρήτης σε συνεργασία με εξειδικευμένους πεταλωτές και οδοντιάτρους επισκέπτονται χωριά  όλου του νησιού για να περιθάλψουν δωρεάν όσα ιπποειδή εργασίας και μη, έχουν ανάγκη. Σε αυτή την εξόρμηση επισκέφθηκε παραπάνω από 50 χωριά σε όλη την Κρήτη.

Και αν αυτά τα χιλιόμετρα σας φαίνονται πολλά βάλτε άλλα τόσα, καθώς το Πρόγραμμα Περίθαλψης Ιπποειδών πραγματοποιείται 2 φορές το χρόνο, άνοιξη και φθινόπωρο, με κάθε εξόρμηση να διαρκεί περίπου 7-10 μέρες.

Όπως είναι αναμενόμενο και θεμιτό, από το 2009 που πραγματοποιείται το Πρόγραμμα Περίθαλψης Ιπποειδών, ο αριθμός των ιδιοκτητών που ζητά αυτήν τη τόσο σημαντική δωρεάν υποστήριξη των ζώων-βοηθών του αυξάνεται διαρκώς. Για τη Φιλοζωική Κρήτης αυτό είναι πρόκληση αλλά και επιβράβευση και για αυτό το λόγο συνεχίζει ακμαία το συγκεκριμένο πρόγραμμα και καλοδέχεται κάθε στήριξη που θα ενισχύσει το έργο της.

Αν, λοιπόν, έχετε κάποιο γαϊδουράκι, μουλάρι ή άλογο που χρειάζεται την φροντίδα πεταλωτή ή και οδοντίατρου, παρακαλώ στείλτε μας γραπτό μήνυμα (ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ – όνομα περιοχής) στο 6944690368 ή email στο [email protected]

Χωριά που βρίσκονται ήδη στο Πρόγραμμα Περίθαλψης Ιπποειδών.

Νομός Ηρακλείου

Εθιά, Ροτάσι, Βορεινό Μετόχι, Αμύγδαλο, Χάρακας, Άγιοι Δέκα, Μοίρες, Ζαρός, Μάλια, Σταλίδα, Χερσόνησος, Αγριανά, Γούβες, Κορφές & Τύλισσος.

Νομός Ρεθύμνου

Κρύα Βρύση, Ακούμια, Κεντροχώρι, Πλατανές, Κισσός, Κοξαρέ, Πλακιάς, Ασώματος, Δαμνόνι, Άγιος Βασίλειος, Κομμιτάδες, Ροδάκινο, Σέλια, Πατσός, Μέρωνας, Μονή Ασωμάτων, Μοναστηράκι, Λαμπιώτες, Πετροχώρι, Βιζάρι, Φουρφουράς, Καπεδιανά, Μέλαμπες & Σακτούρια,

Νομός Λασιθίου

Αβρακόντας, Άγιος Γεώργιος, Καμινάκι, Νικηφορίδιο, Μέσα Λασιθάκι, Πλάτη, Μαγουλάς & Ψυχρό, Καλό Χωριό, Κριτσά, Λίμνες, Κούρουνας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close