Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Ευχαριστήριο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου μετά από την επιτυχημένη μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Λασιθίου, με σκοπό την συλλογή χρημάτων για την αγορά διασωστικού οχήματος τύπου 4*4 πλήρως εξοπλισμένου, για τις ανάγκες του τμήματος και για την ασφαλή μεταφορά των εθελοντών Σαμαρειτών και γενικότερα των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του, προς την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Λασιθίου και συγκεκριμένα προς τον πρόεδρό της κ. Γεώργιο Ξένο και τα μέλη του ΔΣ, που με τις δικές τους ενέργειες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντοπίτες μας και τους καταστηματάρχες της περιοχής μας και των γύρω περιοχών για την συμβολή τους στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση.

NOVA

Όπως βλέπουμε αυτές τις τόσο οδυνηρές ημέρες με το σεισμό στις γειτονικές μας χώρες, αλλά και το πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα δυστύχημα με τα τρένα στα ΤΕΜΠΗ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι από τα πρώτα εθελοντικά σώματα που βρέθηκε στο τόπο της καταστροφής αλλά και του δυστυχήματος αντίστοιχα, καθώς οι εθελοντές Διασώστες Σαμαρείτες, και Νοσηλευτές του, με την άρτια εκπαίδευση τους συνέδραμαν με όλες τους τις δυνάμεις συμπαραστεκόμενοι στους έχοντες ανάγκη.

Ο εξ’ αρχής αναγγελμένος σκοπός της εκδήλωσης, ήταν η αγορά του απαραίτητου διασωστικού οχήματος για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος της εθελοντικής μας προσφοράς. Θεωρούμε υποχρέωση προς τους συντοπίτες μας, αυτήν την ώρα η συγκέντρωση των δυνάμεων όλων μας στην προσπάθεια και υλοποίηση της σκέψης αυτής. Θα θέλαμε να καλέσουμε τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς αλλά και την τοπική κοινωνία να συνδράμει στον σκοπό αυτό.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε, και εμείς με την σειρά μας, τους χορηγούς και να ευχηθούμε να είναι πάντα καλά και αρωγοί στις προσπάθειες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΜΕΓΑ χορηγός: Dr. Παναγιώτης Σπανός & Μαριάννα Σπανού,
ΧΡΥΣΟΣ χορηγός: Mirum,
ΑΡΓΥΡΟΙ χορηγοί: Mechanical Solution, Elounda Beach, Elounda Bay Palace, Mistral Bay, Premium Χορηγοί: Αquila Elounda Village, Miramare Resort & Spa, GMG Constructions, ‘Σκουτάρι’ Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Gresko Εμπορική Τροφοδοτική Α.Ε, Υποστηριχτές χορηγοί: ‘Πέτρα -Μολύβι -Ψαλίδι -Χαρτί’, Μinoan Quality Meats, Europlan Architects – Engineers – Contractors, St Nicolas Bay, Thalassa Villas, Daios Cove, Σφυράκης Νικόλαος ΩΡΛ, Λατομπετόν Αλεξανδράκης Α.Ε, ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ Super Market, Καφενείο ‘Το Ποτηράκι’, Ταβέρνα ‘Karafakia’, Ταβέρνα ‘Maistrali’, ‘Το Πεύκο’ παραδοσιακό καφενείο Πλάκα, Οδυσσέας ιχθυοπωλείο, Βιδάλης Μιχάλης ελαιοχρωματισμοί, Basilico, Kosa café bar, Palazzo café bar, Riviera Boutiques, Golden Bee, Intess Computers, Βιδάκης παιχνίδια- βρεφικά είδη, ‘Ο Λουλούδης’ κρεοπωλείο, Στάμος Λογιστές, ‘Ωδείο Τέχνης’, Cretamed, Κέντρο ‘Διγενής Παλλάς’.
Χορηγοί μεταφοράς: TwinStars travel services, Fioretzis Travel.
Χορηγοί επικοινωνίας: CNA News (cna.gr), Εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ και Anatolh online, λατώ 103,3 FM, Fonien.gr, 104.4 fm RADIO, tv CRETA, ΚΡΗΤΗ TV, ΕΡΑ σπορ, ΕΡΤ Ηράκλειο, MADNESS 95, Planet 90.6, ΡΑΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙ 92,3.
Χορηγοί διαμονής – φιλοξενίας: Ξενοδοχείο Mistral

Mechanical Solutions

Ευχαριστούμε τα καταστήματα που βοήθησαν στην προπώληση των εισιτηρίων: Βιβλιοπωλεία: ΑλφαΒητάρι, Καρτέρη, Γραφή και Κωτσόβολος (Άγιος Νικόλαος), Jumbo- Κωτσόβολος (Ιεράπετρα), S/M Μεθυμάκης Μηναδάκης (Νεάπολη), Galaxy Café Restaurant (Μάλια).

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Πάτερ Γεώργιος Τζάβλας και τα μέλη του ΔΣ του τμήματος


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο