ΚΡΗΤΗ

Έτοιμος ο νέος αεροσταθμός στο Αεροδρόμιο της Σητείας

O Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης δέχτηκε στο γραφείο του τον Υφυπουργό Εργασίας και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στο Λασίθι κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στη συνάντηση ανταλλάχτηκαν ευχές για το νέο έτος και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο. Παράλληλα έγινε μία ανασκόπηση των ζητημάτων, στην προώθηση των οποίων υπήρξε συνεργασία με τον κ. Πλακιωτάκη και αφορούν μεταξύ άλλων την επανεκκίνηση του έργου Αυχήν Αγκαθιάς Χαμέζι-Σκοπή και το νέο αεροσταθμό του Δημοτικού Αεροδρομίου Σητείας.

caffeine adv2020b

Ακολούθησε επίσκεψη στο νέο κτίριο του αεροδρομίου, ξενάγηση στους χώρους και ενημέρωση, στην οποία προέβησαν οι υπεύθυνοι της κατασκευάστριας εταιρίας και ο Αερολιμενάρχης Σητείας κ. Δημ. Βερίγος.

Ο νέος αεροσταθμός έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί και αναμένεται σύντομα να γίνουν τα εγκαίνια και να δοθεί προς χρήση, πιθανότατα εντός του μηνός.

neratzoulis neo

Πρόκειται πράγματι για ένα εντυπωσιακό κτίριο, μεγάλο, σύγχρονο και λειτουργικό, το οποίο εκτιμάται ότι -με την απαιτούμενη φυσικά στελέχωση- θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

anatolh.com

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button