ΚΡΗΤΗ

Έτοιμος ο νέος αεροσταθμός στο Αεροδρόμιο της ΣητείαςΤελευταία ενημέρωση:

O Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης δέχτηκε στο γραφείο του τον Υφυπουργό Εργασίας και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στο Λασίθι κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στη συνάντηση ανταλλάχτηκαν ευχές για το νέο έτος και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο. Παράλληλα έγινε μία ανασκόπηση των ζητημάτων, στην προώθηση των οποίων υπήρξε συνεργασία με τον κ. Πλακιωτάκη και αφορούν μεταξύ άλλων την επανεκκίνηση του έργου Αυχήν Αγκαθιάς Χαμέζι-Σκοπή και το νέο αεροσταθμό του Δημοτικού Αεροδρομίου Σητείας.

Ακολούθησε επίσκεψη στο νέο κτίριο του αεροδρομίου, ξενάγηση στους χώρους και ενημέρωση, στην οποία προέβησαν οι υπεύθυνοι της κατασκευάστριας εταιρίας και ο Αερολιμενάρχης Σητείας κ. Δημ. Βερίγος.

Ο νέος αεροσταθμός έχει επί της ουσίας ολοκληρωθεί και αναμένεται σύντομα να γίνουν τα εγκαίνια και να δοθεί προς χρήση, πιθανότατα εντός του μηνός.

Πρόκειται πράγματι για ένα εντυπωσιακό κτίριο, μεγάλο, σύγχρονο και λειτουργικό, το οποίο εκτιμάται ότι -με την απαιτούμενη φυσικά στελέχωση- θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

anatolh.com

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close