Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη του Γιάννη Πλακιωτάκη στον δήμο Σητείας

BOX CAFE
DROP Palermo TECH HUB

Ο Δήμαρχος κ.  Γιώργος Ζερβάκης υποδέχτηκε στον Δήμο Σητείας, τον Α’. Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, σε μία εθιμοτυπική επίσκεψη στην έναρξη της νέας χρονιάς και της νέας δημοτικής περιόδου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος του Δ.Σ κ. Μαρία Γιαννακάκη και η νέα εκτελεστική επιτροπή, οι αντιδήμαρχοι: καθαριότητας  και πρασίνου κ. Ελένη Πλατανάκη, διοικητικών υπηρεσιών και αθλητισμού κ. Κωστής Λυμπερίου, άρδευσης κ. Γιάννης Σκαρβελάκης, τεχνικών υπηρεσιών κ. Στέλιος Σπυριδάκης, οικονομικών κ. Γιάννης Καρνιαδάκης,  πολιτισμού κ. Βέρα Περράκη και καθημερινότητας κ. Νίκος Φυγετάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ  κ. Σταύρος Συλλιγαρδάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μανώλης Αϊλαμάκης,  Κώστας  Βασιλάκης  και Γιώργος  Αϊλαμάκης.

Mechanical Solutions

Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Λεωνίδας Τερζής.

Την αγωνία του για την πορεία, ζωτικής σημασίας, θεμάτων που εκκρεμούν για το Δήμο Σητείας εξέφρασε ο Δήμαρχος. Η διαχείριση του υδάτινου δυναμικού, η μετατροπή της ΔΕΥΑΣ, το φράγμα Χοχλακιών, το φράγμα Λιθινών, ο ΒΟΑΚ, η υποστελέχωση του Νοσοκομείου Σητείας, το πολυδύναμο ιατρείο Μακρύ Γιαλού, η αποδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων στην κεντρική κυβέρνηση, ήταν τα θέματα στα οποία εστίασε ο κύριος Ζερβάκης. Επίσης αναφέρθηκε στα έργα που είναι σε εξέλιξη στο Δήμο, όπως η πορεία των εργασιών της ανάπλασης στο κέντρο της πόλης, η οποία μετά τη διευθέτηση της  χρηματοδότησης θα επανεκκινήσει άμεσα, το πρώην Επαρχείο και η αναβάθμισή του με απευθείας ανάθεση σε ανάδοχο τις επόμενες μέρες, το έργο των υφάλων κυματοθραυστών και η δρομολόγηση της τελικής έγκρισης από την Περιφέρεια για τη δημοπράτηση του έργου, οι πλωτές εξέδρες, ο καθαρισμός της λιμενολεκάνης, καθώς και τα έργα στις δημοτικές κοινότητες.

Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε το προβληματισμό του για την αναζήτηση ενδεδειγμένου τρόπου δίκαιης κατανομής χρημάτων και σε περιοχές πέραν της Κεντρικής Ελλάδος η οποία επλήγη από τις πλημμύρες, όπου και δικαίως αυτή την περίοδο απορροφά το σύνολο των χρηματοδοτήσεων.

Αναλόγως του αντικειμένου τους αναφέρθηκαν και οι νέοι αντιδήμαρχοι, εκφράζοντας την πεποίθηση και την πίστη για την υλοποίηση του έργου αρμοδιότητάς τους.

Ο κ. Πλακιωτάκης συνεχάρη τον Δήμαρχο για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της πρόσφατης εκλογικής διαδικασίας, ευχήθηκε καλή θητεία και ολοκλήρωση του έργου της δημοτικής αρχής και διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της γόνιμης συνεργασίας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι σημαντικές πρωτοβουλίες που είχαν σχεδιαστεί από κοινού την προηγούμενη περίοδο.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button