ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Επαγγελματίες εστίασης Αγίου Νικολάου: Θα μπει τέλος στην ανοχή των καταγγελιών

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Το CNA.gr μίλησε αποκλειστικά με τον εκπρόσωπο τύπου του συλλόγου εστίασης, ο οποίος προέβη με την παρακάτω ανακοίνωση:

εν είναι δυνατόν ο επαγγελματικός κλάδος που αποτελεί την τοπική ραχοκοκαλιά της οικονομία, απασχόλησης και ανάπτυξης να δέχεται πισώπλατα χτυπήματα, σχολίασαν οι επαγγελματίες εστίασης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Αφορμή η δήλωση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Συλλόγων του νομού αναφορικά με τα καταστήματα της εστίασης που ήταν κλειστά και δεν επαρκούσαν την περίοδο των εορτών που πέρασαν. «Είναι κρίμα να ακούμε τέτοια κριτική από συναδέλφους που μερικές εβδομάδες πριν σε κοινή μας συνάντηση είχαμε αποφασίσει και πει άλλα πράγματα μεταξύ μας για το καλό της πόλης και των κλάδων που εκπροσωπούμε. Πιθανά η άποψη του κ. Πάγκαλου ήταν άνευ σωστού τρόπους σκέψης», είπαν

Τα καταστήματα που είναι τον χειμώνα ανοιχτά ανεβαίνουν καθημερινά τον δικό τους γολγοθά για να καταφέρουν να τα βγάλουν πέρα και να παραμείνουν με την άριστη ποιότητα ανοιχτά όταν την ίδια στιγμή δεν ισχύει καμία έκπτωση ή διευκόλυνση από την δημοτική αρχή σε ότι αφορά εκπτώσεις δημοτικών τελών.

“IN_AND_OUT

Τέλος στις καταγγελίες, δεν θα τις ανεχτούμε άλλο.

Οι επαγγελματίες δηλώνουν ότι δεν μπορεί ο κλάδος να ανεχτεί άλλα χτυπήματα κάτω από την μέση ούτε σε ότι αφορά καταγγελίες “συναδέλφων” ή και πολιτών. «Πλέον θα μαθαίνουμε και θα δημοσιοποιούμε τα ονόματα όλων αυτών που παίζουν με την προσπάθεια μας να καταφέρουμε να παραμείνουμε ενεργοί σε μια πόλη που δεν θέλουμε και ούτε θα επιτρέψουμε να γίνει πόλη κοιμητήριο», «εδώ δεν βρίσκουμε προσωπικό να εργαστεί και μερικοί ασχολούνται με γλάστρες και τραπεζοκαθίσματα στα κλειστά μαγαζιά»

Mechanical Solutions

Σύλλογος Εστίασης Αγίου Νικολάου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button