ΚΡΗΤΗ

Επαφές ΠΕΔ στην Αθήνα για θέματα αυτοδιοίκησηςΣειρά συναντήσεων για θέματα της Αυτοδιοίκησης είχε την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουράκης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και συζήτησαν τρόπους επιτάχυνσης του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” στο οποίο οι ΟΤΑ της Κρήτης προσβλέπουν στην ένταξη σημαντικών έργων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Επίσης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης τονισε την ανάγκη για επιχορήγηση των Δήμων της Κρήτης με βάση απολογιστικά στοιχεία προκειμένου να αναπληρώσουν τα έσοδα που απώλεσαν λόγω της πανδημίας αλλά και των μέτρων ανακούφισης που λαμβάνουν οι ΟΤΑ για την ενίσχυση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Ακολούθως ο Γ. Κουράκης μετέβη στα γραφεία της ΚΕΔΕ όπου είχε συζητήσεις για διάφορα θέματα τοσο σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ οσο και σε συναντήσεις με τον Γραμματέα  και τον Γεν. Διευθυντή  της ΚΕΔΕ.

swell adv 2021

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικοτητας- Στρατηγικές Κατευθύνσεις και στη συμμετοχή και τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης σε αυτό.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button