Τετάρτη, 19 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕπαφές ΠΕΔ στην Αθήνα για θέματα αυτοδιοίκησης

Επαφές ΠΕΔ στην Αθήνα για θέματα αυτοδιοίκησης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σειρά συναντήσεων για θέματα της Αυτοδιοίκησης είχε την Τετάρτη στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουράκης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και συζήτησαν τρόπους επιτάχυνσης του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” στο οποίο οι ΟΤΑ της Κρήτης προσβλέπουν στην ένταξη σημαντικών έργων.

mechanical adv 2021

Επίσης ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης τονισε την ανάγκη για επιχορήγηση των Δήμων της Κρήτης με βάση απολογιστικά στοιχεία προκειμένου να αναπληρώσουν τα έσοδα που απώλεσαν λόγω της πανδημίας αλλά και των μέτρων ανακούφισης που λαμβάνουν οι ΟΤΑ για την ενίσχυση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

apostolakis adv 2

Ακολούθως ο Γ. Κουράκης μετέβη στα γραφεία της ΚΕΔΕ όπου είχε συζητήσεις για διάφορα θέματα τοσο σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ οσο και σε συναντήσεις με τον Γραμματέα  και τον Γεν. Διευθυντή  της ΚΕΔΕ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικοτητας- Στρατηγικές Κατευθύνσεις και στη συμμετοχή και τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης σε αυτό.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble