ΚΡΗΤΗ

Ελούντα: Θα τοποθετηθούν κινητές τουαλέτες στην παραλία του Σχίσματος

Στο διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου αποφασίστηκε η προμήθεια κινητών τουαλετών (2 ανδρών, 2 γυναικών και 1 ΑμΕΑ) οι οποίες θα τοποθετηθούν στην παραλία του Σχίσματος Ελούντας (πλησίον του μύλου) για την εξυπηρέτηση κυρίως του μεγάλου αριθμού των επιβατών από εκδρομικά σκάφη που πραγματοποιούν δρομολόγια στη Σπιναλόγκα.

Οι υφιστάμενες τουαλέτες στην παραλία τις οποίες διαχειρίζεται η ΔΑΕΑΝ, έχει διαπιστωθεί ότι δεν επαρκούν για την εξυπηρέτηση των λουομένων, ειδικά κατά τις ώρες αποβίβασης των επιβατών από τα εκδρομικά σκάφη, τονίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η συνολική εγκεκριμένη δαπάνη της προμήθειας ανέρχεται σε 26.647 ευρώ.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button