ΚΡΗΤΗ

Ελούντα: Εργαζόμενοι ξενοδοχείου ζητούν τα δεδουλευμένα τουςΤελευταία ενημέρωση:

Καταγγελία απέναντι στην διοίκηση της εταιρίας «Αύρα Ελούντας», πραγματοποίησαν οι πρώην εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Vita Hotels» στην Ελούντα, οι οποίοι δεν έχουν αποπληρωθεί για τα δεδουλευμένα τους για τον Φεβρουάριο, Μάρτιο και τον Οκτώβριο του 2017.Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, παρά τις συνεχείς υποσχέσεις της εταιρίας, η εξόφληση των δεδουλευμένων τους δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλους, προκειμένου να λάβουν τις οφειλές από την εργασία τους, τονίζοντας ότι θα κινηθούν νομικά για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Αναλυτικά η καταγγελία – διαμαρτυρία:

«Οι πρώην εργαζόμενοι της εταιρίας Αύρας Ελούντας, συμφερόντων του κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη, Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Vita hotels και Περιφερειακού Συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, καταδικάζουμε την ανάλγητη συμπεριφορά του εν λόγω επιχειρηματία και διαμαρτυρόμαστε έντονα για το ότι δεν έχει αποπληρώσει οφειλές δεδουλευμένων μας από τον Φεβρουάριο, Μάρτιο και Οκτώβριο του 2017.

Επανειλημμένως μας έχει υποσχεθεί εξόφληση «μέχρι τέλος Μαρτίου 2018» ή από 21 – 25 Μαΐου 2018, αλλά μέχρι σήμερα αυτοδιαψεύδεται!
Δηλώνουμε πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να του χαρίσουμε ούτε ένα ευρώ από τον κόπο μας!

Αρκετά «πληρώσαμε» στα τρία χρόνια που μίσθωνε το ξενοδοχείο που εργαζόμαστε, φτάνει πια!

Δηλώνουμε πως θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του και έχουμε ήδη κινήσει κάθε νόμιμο μέσο για την αποπληρωμή μας.»

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close