Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕκτακτη ενημέρωση του Δήμου Αγίου Νικολάου για τον κορωνοϊό

Εκτακτη ενημέρωση του Δήμου Αγίου Νικολάου για τον κορωνοϊό

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας καθώς και τις σχετικές εγκυκλίους που  έως σήμερα έχουν εκδοθεί και μετά από επανειλημμένες συσκέψεις στον Δήμο Αγίου Νικολάου, ενημερώνουμε ότι έχουν ληφθεί ήδη, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών.

Συνιστούμε στους συμπολίτες να δείξουν ψυχραιμία και να λαμβάνουν  τα μέτρα πρόληψης που έχουν ανακοινωθεί.

mechanical adv 2021

Επιπλέον  γνωστοποιούμε ότι αναστέλλεται :

  • Για διάστημα 4 εβδομάδων η λειτουργία των ΚΑΠΗ.
  • Για διάστημα 2 εβδομάδων η λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Δήμου ενώ σε συνεχή συνεργασία με τον ΟΚΥΔΑΝ, την Α/θμια & Β/θμια σχολική επιτροπή θα πραγματοποιηθεί ενδελεχής καθαρισμός των βρεφονηπιακών, νηπιαγωγείων και σχολείων του Δήμου μας.
  • Για διάστημα 2 εβδομάδων η λειτουργία του κολυμβητηρίου και παράλληλα έχει προγραμματιστεί η προληπτική απολύμανση όλων των αθλητικών χώρων.
  • Για διάστημα 2 εβδομάδων η λειτουργία των Φιλαρμονικών Άγιο Νικολάου, Νεάπολης  και της Χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου.
  • Για διάστημα 2 βδομάδων η λειτουργία όλων των κλειστών αθλητικών χώρων και ο περιορισμός στην χρήση των ανοιχτών αθλητικών χώρων  όπως ορίζουν οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
apostolakis adv 2

Επίσης αναστέλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΠΑΟΔΑΝ μέχρι τέλος του Μαρτίου.

Επίσης, εντατικοποιούνται οι εργασίες καθαριότητας όλων των παραπάνω χώρων καθώς και των χώρων των υπηρεσιών του Δήμου σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Να σημειώσουμε ότι όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου έχουν ενημερωθεί και βρίσκονται σε εγρήγορση για την εφαρμογή κάθε έκτακτου μέτρου.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να σεβαστούν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους.

Παρακαλούμε εφόσον δεν υπάρχει λόγος επείγουσας ανάγκης για το διάστημα των επόμενων 15 ημερών να αποφεύγετε την επίσκεψη στις  Υπηρεσίες του Δήμου.

Υπενθυμίζουμε :

Δεν πανικοβαλλόμαστε – Ενημερωνόμαστε – Πράττουμε Υπεύθυνα

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble