Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΔυστύχημα στο Μπαλί | Νέα στοιχεία - «Δεν είναι χτυπημένη η μηχανή»

Δυστύχημα στο Μπαλί | Νέα στοιχεία – «Δεν είναι χτυπημένη η μηχανή»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Εμπειρογνώμονες και Τροχαία αναζητούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα με τη μηχανή στο Μπαλί της Κρήτης.

Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο στην περιοχή του Μπαλί στην Κρήτη βρέθηκαν εκ νέου άνδρες της τροχαίας του ΒΟΑΚ καθώς και εμπειρογνώμονες, προκειμένου να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Νάθαν αλλά και στον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του.

mechanical adv 2021

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, στα χέρια τους κρατούν εξαρτήματα της μηχανής προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο στο οποίο συγκρούστηκε και πως οι οι δύο αναβάτες βρέθηκαν στο γκρεμό.

Διαβάστε επίσης: Κρήτη | Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Δίπλα στο νεκρό σύζυγο η γυναίκα του

apostolakis adv 2

Οι ειδικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείουν το ζευγάρι να είναι θύματα εγκατάλειψης ενός περίεργου τροχαίου, κατά το οποίο ο υπεύθυνος τους παράτησε κι έφυγε.

e1fa91c8363e42d68999a02c04eecb4f

bc0fa3176de949ceb0bc986eae9d85dc

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Νάθαν εντοπίστηκε νεκρός μετά από 100 περίπου ώρες, με τη 32χρονη σύζυγο του να ψυχορραγεί λίγα μέτρα μακριά.

Η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως έχει αναφέρει ήδη το cretapost, ο θάνατος του αδικοχαμένου Νάθαν προήλθε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και εσωτερική αιμορραγία, ενώ αίσθηση προκαλεί η δήλωση του ιατροδικαστή, ότι θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχε εντοπιστεί εγκαίρως. Φαίνεται επίσης ότι είχε τις αισθήσεις του κάποιες ώρες μετά το τροχαίο. Tο τροχαίο προσδιορίζεται χρονικά την Δευτέρα 12 Απριλίου ή την Τρίτη 13 Απριλίου.

«Η αιτία θανάτου του είναι αιμορραγική καταπληξία, η οποία οφείλεται σε κακώσεις σπλάχνων κοιλίας και συγκεκριμένα τρώση σπληνός και ρήξη ύπατος, κακώσεις συμβατές με οδικό τροχαίο ατύχημα, έχει δηλώσει ο ιατροδικαστής. Οι κακώσεις δικαιολογούν επιβίωση, κάτι που σημαίνει ότι αν είχε εντοπιστεί έγκαιρα, ίσως και να μπορούσε να σωθεί.

Είχαμε επίσης έντονα σηπτικά φαινόμενα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν και επικρατούν στην Κρήτη, ενώ ο χρόνος θανάτου του προσδιορίζεται στις 12 ή 13 Απρίλη».

Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες από τον πατέρα του 42χρονου Νάθαν

«Όποιος είδε κάτι και μπορεί να μας το πει, παρακαλούμε να μας το πει. Πήγαμε στο σημείο που έγινε το ατύχημα, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε συμπέρασμα” ανέφερε ο πατέρας του Νάθαν. “Ενάμιση με δυο μέτρα ήταν μακριά από τη μπάρα η κοπέλα και γύρω στα 5 μέτρα ήταν ο Νάθαν», τόνισε ο πατέρας του 42χρονου, προσθέτοντας πως δεν θα μπορούσε να τους δει κάποιος από το δρόμο, γιατί είναι ταχείας κυκλοφορίας.

“Όλοι κοιτάνε μπροστά τον δρόμο τους γιατί θέλοντας και μη τρέχουν, γιατί είναι ο δρόμος τέτοιος. Και λόγω του ότι γέρνει ο δρόμος αριστερά, όπως είναι και η στροφή (σ.σ. δεν μπορούσε να τους δει κάποιος). Εκτός μόνο κανένα φορτηγό με συνοδηγό θα μπορούσε να παρατηρήσει κάτι τέτοιο” ανέφερε.

«Δεν είναι χτυπημένη η μηχανή»

«Πήγαμε και την είδαμε την μηχανή. Δεν είναι χτυπημένη, όχι. Όχι δεν είναι χτυπημένη από την αριστερή μεριά για να πούμε ότι κάποιος τον χτύπησε και τον έβγαλε έξω. Τώρα αν κάποιος τον “έκλεισε» χωρίς να τον ακουμπήσει δεν το ξέρουμε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε” είπε ο πατέρας του Νάθαν.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble