ΚΡΗΤΗ

Δωρεά σύγχρονου υπερηχογράφου στο Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

Την Παρασκευή πρόκειται να παραδοθεί στο Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ένας καινούργιος, σύγχρονος υπερηχογράφος, ο οποίος αγοράστηκε με χορηγία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Νομού Λασιθίου.

Γιατροί της Καρδιολογικής είχαν απευθυνθεί στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Μανόλη Βαρκαράκη, ο οποίος εξ αρχής ανταποκρίθηκε θετικά. Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Βαρκαράκης, χρειάστηκε ο ίδιος σε συνεργασία με μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου να προβούν σε έρευνα αγοράς προκειμένου να εντοπίσουν το μηχάνημα, ώστε να ανταποκρίνεται στις ζητούμενες προδιαγραφές και παράλληλα να αγοραστεί στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ένα τέτοιο εντοπίστηκε σε αντιπρόσωπο εισαγωγέα που προοριζόταν για άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα, αλλά κατόπιν σχετικής διαπραγμάτευσης και λόγω του επείγοντος του θέματος, συμφωνήθηκε η αγορά του από το Σύνδεσμο Ξενοδόχων, για να το προσφέρει στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

caffeine adv2020b

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξία του μηχανήματος είναι της τάξεως των 40.000 ευρώ.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button