ΚΡΗΤΗ

Δολοφονία στην Νεάπολη: Θα παραδοθεί ο 43χρονοςΕτοιμάζεται να παραδοθεί ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στον οικισμό Περάμπελα, κοντά στις Κουρούνες στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος στον οποίο απευθύνθηκε ο 43χρονος, κ. Γιώργος Στειακάκης, έχει ήδη επικοινωνήσει με τις αρχές ενημερώνοντας για τις προθέσεις του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η παρουσία του ενώπιον των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών είναι θέμα ωρών, χωρίς κανείς αυτή τη στιγμή να γνωρίζει που και πότε ακριβώς πρόκειται να παραδοθεί. Όπως φαίνεται, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί, αναζητείται τρόπος η παράδοση να γίνει σε κλίμα ηρεμίας και χωρίς έκτροπα.

Το χρονικό

swell adv 2021

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο 43χρονος άνοιξε πυρ κατά οικογένειας στα Περάμπελα. Από τις σφαίρες του κυνηγετικού του όπλου έπεσε νεκρός ένας 73χρονος, ενώ βαρύτατα τραυματισμένος νοσηλεύεται, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ο 45χρονος γιος του. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε – ευτυχώς ελαφρύτερα – και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Αφότου σκότωσε τον 73χρονο, ο 43χρονος εξαφανίστηκε και, μέχρι και σήμερα, αναζητείτο από τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος που όπλισε το χέρι του 43χρονου ήταν οι κτηματικές – κτηνοτροφικές διαφορές του δράστη με την οικογένεια των θυμάτων, ωστόσο, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, η οποία και διενεργεί την προανάκριση, θα διερευνήσει τα αίτια του εγκλήματος.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button