ΚΡΗΤΗ

Δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Άγιο ΝικόλαοΜε ταχύτατους ρυθμούς προχωρεί η δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στον Άγιο Νικόλαο, που αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς ανάμεσα σε Δημοτική Αρχή, κοινωνικούς φορείς,  επιχειρήσεις και  δημότες.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, τις προηγούμενες μέρες παραχωρήθηκε δωρεάν από την κ. Στεφανάκη Ελπίδα – ισόγειος χώρος επί της οδού Aναπαύσεως (όπισθεν της ΔΕΗ) προκειμένου να ανατπυχθεί η συγκεκριμένη δομή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν κ. Νίκου Μουδατσάκη, αλλά και του αντιπροέδρου κ. Μιχ. Λεμονή, στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η κάλυψη αναγκών ανθρώπων που δοκιμάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και η προσφορά  καταναλωτικών αγαθών – υπηρεσιών με απώτερο σκοπό να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός, με αφορμή τη συγκεκριμένη δωρεά, έκανε γνωστό ότι ο Δήμος ,  ως μέτοχος  του  Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) θέλοντας να συμβάλλει  στην επαγγελματική ένταξη  ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα , σε συνεργασία με τον ψυχίαστρο και Διευθυντή του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγίου Νικολάου κ. Ε. Φαζάκη ,  εξετάζει τη δυνατότητα λειτουργίας του Κοινωνικού παντοπωλείου από ανθρώπους του Κοι.Σ.Π.Ε, καθώς  και την διαχείρηση της παραλίας  Άμμου (γειτνιάζει με τη δομή του προγράμματος «ΨΥΧΑΡΓΩ») όπως επίσης  και την εξυπηρέτηση εν μέρει,  της πεζής καθαριότητας με τη συνδρομή λειτουργών της δομής, αλλά και εργαζόμενων στον συγκερκιμένο τομέα.

swell adv 2021

Θεωρώ ανέφερε ο κ. Ζερβός  ότι δεδομένης της καλής συνεργασίας με τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο του ΟΚΥΔΑΝ (Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου), αλλά και με όλο το στελεχειακό δυναμικό του συγκεκριμένου Οργανισμού, η δομή που οργανώνουμε και που αποτελεί πρώτιστα κοινωνική δράση, θα προσφέρει ανακούφιση σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται καθώς και σε ανθρώπους που λόγω φτώχειας και κοινωνικών ανισοτήτων απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Παράλληλα φιλοδοξούμε-επεσήμανε- να στηρίξουμε ανθρώπους που πέρασαν ή περνούν μια ψυχολογική περιπέτεια ,επιδιώκοντας να δώσουμε το παράδειγμα ότι η ψυχική αρρώστια δεν σημαίνει ανικανότητα και αναπηρία.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button