Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Διευρύνεται η συνεργασία με το Ελ.Με.Πα.

Αγιος Νικόλαος: Διευρύνεται η συνεργασία με το Ελ.Με.Πα.

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Διευρύνει την συνεργασία του με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ο Δήμος Αγίου Νικολάου με αφορμή την συμμετοχή του, σε προγράμματα που εξελίσσονται στο νησί, με φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Κρήτης και φορέα υλοποίησης το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Σε συνάντηση που πργαματοποιήθηκε σήμερα (15/7) στον Δήμο παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, της κ. Μαρίας Παπαδακάκη επίκουρης καθηγήτριας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας (Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Υγείας) του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ, του κ. Γιώργου Απλαδά, Λέκτορα στο Τμήμα Διοίκησης και Τουρισμού του ιδίου πανεπιστημίου, του κ. Θωμά Χαριτάκη αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού και της κ. Ευαγγελίας Φανουράκη Εντεταλμένης Συμβούλου, παρουσιάστηκαν προγράμματα και δράσεις στήριξης των ωφελουμένων του ΤΕΒΑ, μεταξύ των οποίων : δράσεις ψυχοκοινωνικής υποστήριξης (εργασιακή καθοδήγηση, σχολές γονέων), κοινωνικό φροντιστήριο, μαγειρική και κρητική διατροφή.

mechanical adv 2021

Όπως έκανε γνωστό η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου κ. Ευαγγελία Φανουράκη, στόχος του Δήμου, σε συνεργασία με τους επιστήμονες στον τομέα της ειδικής αγωγής ( ειδικοί παιδαγωγοί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί,λογοθεραπευτές), είναι η πιλοτική διερεύνηση των μαθησιακών δυσκολιών σε παιδιά που προέρχονται από αγροτικές και αστικές περιοχές και φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο,αλλά και η πρακτική εφαρμογή δωρεάν, διεπιστημονικών και εξατομικευμένων παρεμβάσεων για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους. Επίσης η πραγμάτωση ημερίδων , η λειτουργία σχολής γονέων αλλά και η επανεκπαίδευση ανθρώπων που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία και επιθυμούν να συνδεθούν με την αγορά εργασίας.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble