ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Διασύνδεση της κρουαζιέρας με την γαστρονομία

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Σε στρατηγική συνεργασία με αντικείμενο τη διασύνδεση της κρουαζιέρας με την τοπική γαστρονομία προχωρούν ο Αναπτυξιακός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου «Ηράκλειο Μ..Α.Ε.» και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου.

Το σχετικό σύμφωνο υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού και Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Σισαμάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ Μηνάς Παπαδάκης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Στο πλαίσιο του συμφώνου αναμένεται το προσεχές διάστημα να βγει στον αέρα ανοικτή πρόσκληση σε επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων προκειμένου να δημιουργηθεί εκθετήριο «Heraklion flavors» στην προβλήτα όπου δένουν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να δώσει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες της κρουαζιέρας κατά την σύντομη επίσκεψη τους, κατά την οποία συνήθως δεν έχουν το χρόνο να έλθουν σε άμεση επαφή με τα τοπικά προϊόντα γαστρονομίας, να μπορέσουν να τα γευτούν στο χώρο του λιμανιού δωρεάν αλλά και να τα προμηθευτούν. Δημιουργείται έτσι λοιπόν ένα διαδραστικό σημείο επικοινωνίας όπου ο επισκέπτης θα αποκτά πληροφορίες ευρύτερα για τον πολιτιστικό, πολιτισμικό και φυσικό πλούτο του Ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button