ΚΡΗΤΗ

Daily Mail: Ευκαιρίες για αγορά βίλας στην Κρήτη μισοτιμής

Αφιέρωμα με τις ευκαιρίες που έχουν οι Βρετανοί να αγοράσουν βίλες και στην Κρήτη μισοτιμής κάνει η Daily Mail. Η εφημερίδα τονίζει ότι αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον παράδεισο των ελληνικών νησιών για να αποκτήσουν μοναδικής ομορφιάς, αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας βίλες σε τιμές μικρότερες τουλάχιστον κατά το ήμισυ σε σχέση με τις τιμές που είχαν πριν 4-5 χρόνια.

Στο αφιέρωμα γίνεται εκτενής αναφορά σε συγκεκριμένα παραδείγματα γνωστών κατοικιών που πωλούνται εδώ και καιρό και διαφημίζονται σε διεθνή μεσιτικά έντυπα αξιώσεων, ενώ παράλληλα μιλάει στην εφημερίδα γνωστός Έλληνας μεσίτης που εξομολογείται την κατακρήμνιση των τιμών των πολυτελών κατοικιών που εκποιούνται σε Μύκονο, Σαντορίνη, Σπέτσες και Κρήτη, αλλά και στην ηπειρωτική χώρα, συνήθως βίλες επωνύμων που τους έχει γονατίσει η κρίση.

caffeine adv2020b

Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο πάντως στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι το ερώτημα που θέτει η εφημερίδα, κατά πόσον δηλαδή είναι τελικά τώρα η ώρα για να αποκτήσει κανείς κοψοχρονιά ένα πολυτελές οίκημα στην Ελλάδα ή πρέπει να «ποντάρει» σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της χώρας στη δραχμή, σε ένα Grexit, για να αγοράσει αυτές τις ίδιες βίλες ίσως και κατά 50% πιο φτηνά κι απ΄ όσο έχουν σήμερα.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button