Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗ ΔΑΕΑΝ θα εκμισθώσει τις παραλίες σε ιδιώτες

Η ΔΑΕΑΝ θα εκμισθώσει τις παραλίες σε ιδιώτες

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Σε διαγωνισμούς για την εκμίσθωση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε ιδιώτες, για θαλάσσια σπορ, διετούς διάρκειας, αποφάσισε να προχωρήσει το Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΔΑΕΑΝ), για τις πλαζ: Αλμυρού με κατώτατο όριο μισθώματος 8.000 ευρώ (για 50 τ.μ.). Αμμουδάρας, με κατώτατο όριο μισθώματος 3.200 ευρώ (για 20 τ.μ.). Βούλισμα Καλού Χωριού, με κατώτατο όριο μισθώματος 8.000 ευρώ (για 50 τ.μ.). Σχίσμα Ελούντας με κατώτατο όριο μισθώματος 7.200 ευρώ (για 45 τ.μ.). Χιόνα Ελούντας, με κατώτατο όριο μισθώματος 3.200 ευρώ (για 20 τ.μ.). Πλάκα Βρουχά, με κατώτατο όριο μισθώματος 4.800 ευρώ (για 30 τ.μ.). Κολοκύθα Ελούντας, με κατώτατο όριο μισθώματος 4.000 ευρώ (για 20 τ.μ.). Για την παραλία Μιλάτου το κατώτατο όριο μισθώματος θα είναι το αντίστοιχο περυσινό το οποίο το είχε προκηρύξει η Αναπτυξιακή Βραχασίου.

Τέλος της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης το Δ.Σ. θα συνεδριάσει προκειμένου να προχωρήσει στον καθορισμό των όρων για την εκμίσθωση εκμετάλλευσης των παραλιών (με καρέκλες και ομπρέλες) σε ιδιώτες, με δημοπρασία.

mechanical adv 2021

Φέτος η ΔΑΕΑΝ δεν σκοπεύει να λειτουργήσει με δικό της προσωπικό καμία από τις παραλίες και, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Φαρσάρης, στην απόφαση αυτή καταλήγει η διοίκηση της εταιρείας, προκειμένου να διασφαλίσει περίπου τα ίδια με τα περυσινά έσοδα από την εκμετάλλευση των παραλιών.

apostolakis adv 2
Ανατολή
zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ