ΚΡΗΤΗ

Ο χάρτης τουριστικής προβολής του δήμου Ιεράπετρας

Τελευταία ενημέρωση:

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας ήταν ο Χάρτης Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιεράπετρας. Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη παρουσίασε τη μακέτα του χάρτη αναφερόμενη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και στη γενικότερη φιλοσοφία του. 

Όπως τονίστηκε πρόκειται για ένα πληροφοριακό έντυπο στο οποίο υπάρχουν όλες εκείνες οι πληροφορίες που βοηθούν τον επισκέπτη της Ιεράπετρας να γνωρίσει τα σημεία ενδιαφέροντος και να περιηγηθεί στην ενδοχώρα, στις Τοπικές Κοινότητες και τους τουριστικούς οικισμούς του Δήμου.

Στη φάση αυτή επιλέχθηκε να γίνει σύντομη αναφορά στις αρχαιότητες, στις παραλίες και στα φαράγγια, ενώ αναφορά γίνεται και σε σημεία της πόλης που χρήζουν ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη δουλειά που κάθε χρόνο θα μπορεί να επικαιροποιείται. Αποτελεί ένα μέρος από το πρόγραμμα τουριστικής προβολής που ως δήμος επιδιώκουμε να υλοποιήσουμε ανέφερε ο Δήμαρχος επισημαίνοντας ότι η Ιεράπετρα έχει να κάνει πολλά βήματα στο κομμάτι της τουριστικής προβολής και απαιτείται οργανωμένη προσπάθεια σε συνεργασία και με τους αρμοδίους συλλόγους και φορείς.

Ως Δημοτική Αρχή τόνισε έχουμε πρόγραμμα, έχουμε θέσει τους στόχους μας και είμαστε ήδη στη φάση σταδιακής επίτευξής τους, επιδιώκοντας την οργανωμένη τουριστική προβολή μέσα από την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας ανέφερε ο κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε στο σημείο αυτό να αναφέρει ότι παρόλο που διανύουμε μια εποχή με οικονομική ύφεση, ελλιπείς επιχορηγήσεις, ανείσπρακτές οφειλές και πολλά χρονίζοντα λόγω των συνθηκών προβλήματα και παρόλο που η τραπεζική αργία αναστέλλει την ομαλή λειτουργία του Δήμου
η προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική είναι διαρκής προκειμένου να υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις μας και πραγματικά η ο Δήμος Ιεράπετρας να μπει σε μια νέα πορεία, καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου Ιεράπετρας.

Ανατολή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close