Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧαρδαλιάς | Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» η Π.Ε Ηρακλείου και οι Δήμοι...

Χαρδαλιάς | Παραμένουν στο «βαθύ κόκκινο» η Π.Ε Ηρακλείου και οι Δήμοι Χανίων, Ανωγείων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία πως στο αυστηρό επίπεδο επιτήρησης «βαθύ κόκκινο παραμένουν η Περιφέρεια Αττικής, οι Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Εύβοιας εξαιρουμένου του Δήμου Σκύρου, Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Θεσπρωτίας, Ηρακλείου, Λέσβου Ζακύνθου και Μυκόνου.

Το ίδιο ισχύει για και για τους παρακάτω Δήμους:

mechanical adv 2021

– ο Δήμος Καλυμνίων της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου,

apostolakis adv 2

– ο Δήμος Χίου της Περιφερειακής Ενότητας Χίου,

– ο Δήμος Ανωγείων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου,

– ο Δήμος Χανίων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων,

– οι Δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων,

– ο Δήμος Κατερίνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,

– ο Δήμος Αμφίπολης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών,

– ο Δήμος Σκιάθου,

– ο Δήμος Καρδίτσας,

– και οι Δήμοι Καστοριάς και Ορεστίδος της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Παράλληλοι ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε ειδική αναφορά στα Ανώγεια αναφέροντας πως δείχνουν σαφή βελτίωση η οποία αν συνεχιστεί ο Δήμος θα βγεί από το επίπεδο αυστηρής επιτήρησης.

Στο βαθύ κόκκινο εντάσσονται από αύριο το πρωί οι Π.Ε Κοζάνης και Πέλλας, καθώς και οι δήμοι Γρεβενών, Κιλκίς και Βέροιας.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως η επιτροπή των επιστημόνων θα συνεδριάσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας για να συζητήσει για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, για τις διαδημοτικές μετακινήσεις και τα σχολεία.

Η συμπληρωματική στρατηγική το self testing δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο που επιτρέπει την επανέναρξη δραστηριοτήτων σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Τέλος ανακοίνωσε την παράταση του ειδικού καθεστώτος πρόσθετων περιοριστικών μέτρων μέχρι τις 5 Απριλίου για τη Λέρο και τη δημοτική κοινότητα Γαλατινής του δήμου Βοΐου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Συγκεκριμένα όπως είπε, οι περιοχές αυτές βρίσκονται και παραμένουν σε ειδικό καθεστώς πρόσθετων περιοριστικών μέτρων και σε κήρυξη έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, καθεστώς που παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 5 Απριλίου.

Ωστόσο, από τις 29 Μαρτίου, αίρεται η αναστολή των οικοδομικών εργασιών που ισχύει αυτή τη στιγμή στη Λέρο. Δηλαδή από τη Δευτέρα θα επιτρέπονται οι οικοδομικές εργασίες στο νησί της Λέρου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble