Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΧανιά | Εφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο νησί

Χανιά | Εφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στο νησί

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την ώρα που η Ελλάδα προσπαθεί να δημιουργήσει τις προυποθέσεις ώστε το επόμενο διάστημα να υποδεχτεί με ασφάλεια τουρίστες και να ξεκινήσει η σεζόν φαίνεται ότι διάφορες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί στην Κρήτη έρχονται να κάνουν πρεμιέρα αφίξεων ξένων επισκεπτών.

Τρανό παράδειγμα τα Χανιά που την Κυριακή αφίχθησαν οι πρώτοι τουρίστες  με την πτήση EJU 50 της Easy Jet, από το Βερολίνο.

mechanical adv 2021

Οι Γερμανοί τουρίστες έφθασαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Χανίων και στη συγκεκριμένη πτήση επέβαιναν 57 άτομα, με τα 15 από αυτά να λαμβάνουν μέρος σε τηλεοπτικό reality που γυρίζεται στην περιοχή του Αποκόρωνα.

apostolakis adv 2

Οι υπόλοιποι τουρίστες θα μείνουν σε καταλύμματα της ευρύτερης περιοχής.

Ο υπουργός τουρισμού κ.Χάρης Θεοχάρης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ αφού έκανε εκτενή αναφορά στο Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού, που όπως εξηγεί, θα συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της ροής εισερχομένων τουριστών στη χώρα, άφησε μια αχτίδα αισιοδοξίας οι ελεύσεις ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα να είναι και πριν την 14η Μαΐου όπως πχ συνέβη την Κυριακή και πρόσθεσε ότι το υπουργείο συζητά για σταδιακή απελευθέρωση των ταξιδιών από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, τη Σερβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble