ΚΡΗΤΗ

Απών ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου από την εκδήλωση για τα ΤΕΦΑΑ στο Οροπέδιο Λασιθίου!!!

Στην ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση ,οι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής απ όλη την Κρήτη, εξέφρασαν την στήριξη τους στην προσπάθεια για την σωστή λειτουργία της σχολής, στο πλαίσιο του πανεπιστημίου στον νομό.

Ανάμεσα τους, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ,  ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης,  ο Πρύτανης του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Νίκος Κατσαράκης , ο περιφερειακός σύμβουλος κ Φασουλάκης , η Δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου   κ  Μαρία Καλουδιώτη,  καθηγητές πανεπιστημίου, αθλητικοί παράγοντες κλπ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Απών ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός, στου οποίου την πόλη δηλαδή στον Αγιο Νικόλαο, θα δημιουργηθεί το ΤΕΦΑΑ!!!

Αυτός ο πίνακας απονεμήθηκε στον απουσιάζοντα Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, επειδή στην πόλη του θα γίνουν τα ΤΕΦΑΑ!!!

oropedio1
Ο κος Δημήτρης Τζιράκης
oropedio2
Ο πίνακας που προοριζόταν για να απονεμηθεί στον δήμαρχο της πόλης που θα γίνουν τα ΤΕΦΑΑ

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button