ΚΡΗΤΗ

Αντώνης Ζερβός: Υπέρ των 4 δομών για τη φιλοξενία προσφύγων

“Αυτά τα δημοκρατικά που ακούγονται, λίγοι άνθρωποι ανά χωριό της Κρήτης, είναι λαϊκισμοί του χειρίστου είδους, που δεν πρέπει να λέγονται”, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, αναφορικά με την αλλαγή του σχεδίου για τη φιλοξενία προσφύγων στο νησί, από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Ο κ. Ζερβός τάχθηκε υπέρ της λειτουργίας συγκεκριμένων δομών στο νησί, καθώς σε διαφορετική περίπτωση όπως είπε, τίθεται θέμα ασφάλειας, με δεδομένες τις ελλείψεις στην ΕΛΑΣ, όπως επίσης θέμα εκπαίδευσης των παιδιών αλλά και της ιατρικής τους περίθαλψης.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου πρόσθεσε ότι η κατανομή πρέπει να γίνει με πληθυσμιακά κριτήρια, και όχι “500 άτομα ανά νομό”.

caffeine adv2020b

Παράλληλα δήλωσε απαισιόδοξος ότι η Πολιτεία θα αναλάβει το κόστος φιλοξενίας των προσφύγων, εκτιμώντας ότι στο τέλος το κόστος θα πέσει στις “πλάτες” των Δήμων.

 

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button