Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Αντώνης Ζερβός για την Λαϊκή αγορά: Κατάλυση του κράτους στον Άγιο Νικόλαο με την ανοχή του κράτους

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Δέκα (10) μήνες τώρα, το θέμα της θέσης / μετακίνησης / νέας (όπως θέλετε ονομάστε το) λαϊκής αγοράς στην πόλη του Αγίου Νικολάου, μετά την 236/28-06-2023 απόφαση του Δημ. Συμβουλίου  σέρνεται από υπηρεσία σε υπηρεσία χωρίς να δίνεται υπεύθυνη λύση/πρόταση από τους αρμόδιους δημόσιους φορείς αφού θεωρείται (;) ότι η διαδικασία που έχει ακολουθήσει από τον Δήμο Αγίου Νικολάου δεν είναι η σύννομη. Ή μήπως βολεύει όλη αυτή η υποτιθέμενη θολούρα;

Βλέπετε μακρά προεκλογική περίοδος – εθνικές και δημοτικές εκλογές – και όλοι οι συμμετέχοντες εθνικοί, περιφερειακοί ή δημοτικοί υποψήφιοι, φανερά ή εν κρυπτώ, υποσχόμενοι τα πάντα έχουν οδηγήσει στο να λειτουργεί (;) η λαϊκή της πόλης αγνοώντας επιδεικτικά την Δημοτική αρχή του τόπου.

NOVA

Επιβάλουν στο “σπίτι’’ μας αυτό που θέλουν οι ‘’ενοικιαστές’’ και τα μικροσυμφέροντα και όχι η θέληση των ιδιοκτητών, δηλ. του Δήμου. Σημεία των καιρών.

Θα υπάρξει λοιπόν από κάποιον αρμόδιο απάντηση στο ερώτημα πως γιατί λειτουργεί ακόμα η λαϊκή εκεί που λειτουργεί; Με βάση ποιες διατάξεις; Υπάρχει κατάληψη δημόσιου χώρου ή όχι; Παρεμποδίζεται η κυκλοφορία ή όχι; Υπάρχει παράνομο εμπόριο ή όχι; Γιατί όλη αυτή η ανοχή στην ανομία ; Ποιος κινεί τα νήματα ; Η υποτιθέμενη επαφή με το αρμόδιο Υπουργείου του Πανελλήνιου οργάνου των λαϊκών αγορών είχε αποτέλεσμα; Και ποιο; Γιατί δεν μάθαμε;

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Σε ένα απλό ιδιώτη θα επιτρεπόταν κάτι τέτοιο; Προφανέστατα όχι. Και είδαμε πως συμπεριφέρθηκαν αρχές και ΜΜΕ στον διαχειριστή του χώρου στάθμευσης του Νοσοκομείου . Τον υποχρέωσαν σε στεγνή εφαρμογή του νόμου και τώρα κατηγορείται γιατί εφάρμοσε αυτά που του υποδείχτηκαν αρμοδίως !!!! Ο άνθρωπος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του όσο μπορεί αθόρυβα και χωρίς να προκαλεί και πάλι βρίσκει τον μπελά του.

Η Δημοτική Αρχή έχει προσφύγει αρμοδίως στην επιτροπή του αρθ. 152 του Ν.3463/2006 θεωρώντας ότι κακώς ακυρώθηκε η προαναφερθείσα απόφαση για την χωροθέτηση . και θα περιμένει την εκδίκασή της για να καθορίσει τις παρακάτω ενέργειες της .

Mechanical Solutions

Μέχρι τότε τι γίνεται ; Ποιος θα μας πει ; Ή δεν βολεύει να ειπωθεί ότι δεν μπορεί να λειτουργεί η λαϊκή στον γνωστό χώρο έτσι και ως έτυχε κατά παράβαση κάθε νομικής διαδικασίας; Αν υπάρξει έκτακτη ανάγκη τις Τετάρτες στην Εθνικής Αντιστάσεως , ποιος θα έχει την ευθύνη ;

Η παρούσα δημοτική αρχή απέρχεται εθελουσίως , χωρίς κομματικό μηχανισμό πίσω της, άρα ευκολάκι για τους μηχανισμούς να την αγνοούν !!! Κατάλυση λοιπόν της έννομης τάξης !!! Για μικροπολιτικές σκοπιμότητες !!! Και γιατί ενοχλούμαστε λοιπόν που οι πολίτες μας, δεν μας λογαριάζουν και κάνουν αυτό που τους εξυπηρετεί ως άτομα, αγνοώντας επιδεικτικά το σύνολο; Οι πάσης φύσεως ελεγκτικοί μηχανισμοί απουσιάζουν και τιμωρίες ή αργούν ή δεν επιβάλλονται.

Εμμέσως – πλην σαφώς – λοιπόν προκύπτει το συμπέρασμα ότι πρέπει να γίνεις Μπέος και να περνά η άποψή σου “τσαμπουκαλίδικα”. Διαφορετικά αν ακολουθείς την νόμιμη οδό και την οδό της συναίνεσης “έχεις χάσει από χέρι” . Ή προκαλείς και παρεκτρέπεσαι (μέχρι και αυτοδικώντας, βλέπε υπογειοποίηση κάδων) ή έχασες .

Δηλώνω λοιπόν απερίφραστα και προς πάσα κατεύθυνση, ότι μέχρι 31/12/2023 που θα έχουμε την ευθύνη της λειτουργίας του Δήμου Αγίου Νικολάου, θα προσπαθ(ω)ούμε για την υλοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί για έργα και δράσεις και που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως κάναμε και μέχρι σήμερα.

Και όχι μόνο για την λαϊκή .

Η επόμενη δημοτική αρχή , από 1/1/2024, ας εφαρμόσει το δικό της πρόγραμμα. Με τον νέο χρόνο όμως.

Ο  Δήμαρχος Αγίου Νικολάου 

Αντώνης Ζερβός


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button