Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Αντώνης Ζερβός: Απάντηση για την μεταστέγαση των υπηρεσιών του δήμου

DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Σε απάντηση του δημοσιεύματος της “ΑΝΑΤΟΛΗΣ” με τίτλο “Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός και τα σχέδια του” με αφορμή την εξελισσόμενη διαδικασία μεταστέγασης των υπηρεσιών του Δήμου  σας επισημαίνω τα παρακάτω.

Πρώτον με εξέπληξε δυσάρεστα γιατί η έγκριτη ΑΝΑΤΟΛΗ δέχτηκε να δημοσιεύσει ένα ανήθικο κείμενο με αστήρικτες κατηγορίες για το πρόσωπό μου . Προφανώς δεν αναφέρομαι στα τεχνικά-νομικά-πολιτικά ζητήματα που θίγονται και για τα οποία έχω ήδη καταθέσει τις απολύτως στοιχειοθετημένες θέσεις μου εδώ και καιρό μέσα από τις στήλες της. Αναφέρομαι  όμως στην αποδιδόμενη ‘’…αδίστακτη..’’ ιδιοτέλεια μου που την ανακάλυψαν, οι ιδιοκτήτες μόλις συνειδητοποίησαν ότι η πολιτική απόφαση για την μεταστέγαση των δημοτικών υπηρεσιών είναι οριστική.

NOVA

Δεύτερον στην προσπάθεια σπίλωσής μου , οι ‘’θιγόμενοι’’ δεν δίστασαν να συμπαρασύρουν και υπηρεσιακούς παράγοντες αποκαλώντας του ως ‘’… υποτακτικοί…’’ . Κρίμα . Η απώλεια του ενοικίου μετά από 16 χρόνια τυφλώνει μάλλον.!!!!

Και προφανέστατα κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια κατατάσσοντας με στην ίδια δραχμο(ευρώ)θηρική λογική τους .

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Ειδικά – έστω και αν το θέμα είναι δευτερεύον – για την ύπαρξη στέγης από αμιαντοτσιμέντο να επαναλάβω , όπως ήδη έχω απαντήσει στην κατάθεση των απόψεων μου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το ξέρουν ότι ενώ κατά την έκδοση της άδειας πράγματι προβλεπόταν στέγη από το υλικό αυτό, στην φάση της κατασκευής αντικαταστάθηκε από κυματοειδή φύλα αλουμινίου όπως διαπιστώθηκε και κατα την αυτοψία της επιτροπής καταλληλότητας.

Η ιστορία του παράνομου πλουτισμού μου είναι γνωστή εδώ και χρόνια . Και ανασύρεται ως απειλή όποτε χρειαστεί . Ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, ποσοστό σε ξενοδοχείο, κ.λ.π. Έτσι και τώρα .

Mechanical Solutions

Θα μου πείτε γιατί να μην το ισχυρισθούν οι απλοί πολίτες – παρ’ όλη την ανάρτηση του πόθεν έσχες μου εδώ και 2 χρόνια στο site του Δήμου – όταν ο εκπρόσωπος της μείζονος μειοψηφίας κατέθεσε ανερυθρίαστα στην οικονομική επιτροπή ότι μέλος της οικογένειας μου κατέχει το 5% (!!!!) στο ξενοδοχείο Δάιος, ενώ όφειλε να γνωρίζει ότι είναι ψέμα. Η μικρότητα και ο λαϊκισμός όμως είναι ίδιον κάποιων πολιτικών παραγόντων. Αλήθεια , μήπως υπάρχει “συνέργεια” μεταξύ των δύο ‘’ενδιαφερομένων’’ ;

Τέτοιο μένος και χολή, τουλάχιστον τα 34 χρόνια που εγώ παρακολουθώ και συμμετέχω στα κοινά, δεν έχει ξαναεμφανιστεί για δημόσιο πρόσωπο στον τόπο μας . Χαρακτηρισμοί αστήρικτοι και ανήθικοι που στην προσπάθεια των συγγραφέων να θίξουν εμένα προσωπικά θίγουν τον θεσμό του Δημάρχου . Αλλά δεν τους νοιάζει . Παρ’ όλο που έχουν εισπράξει περίπου 500.000 € από το 1999 όταν στην πρώτη δημαρχία μου ενοικιάστηκε το κτίριο !!!

Η προστασία των θεσμών θα έπρεπε να είναι πρώτη προτεραιότητα όλων μας . Γιατί σε μιά οργανωμένη κοινωνία η ανυπαρξία ισχυρών θεσμών οδηγεί σε αναρχία .

Δυστυχώς στην σημερινή αντισυστημική εποχή που ζούμε όλα έχουν τεθεί υπό αμφισβήτηση χωρίς σοβαρά επιχειρήματα . Εθνικισμοί και άκρατοι, αστήρικτοι λαϊκισμοί επικρατούν κάνοντας τον όποιο δημοκρατικό εποικοδομητικό διάλογο ουσιαστικά αδύνατο .

Οι μηχανισμοί ελέγχου και επιβολής κυρώσεων έχουν ατονίσει και αδυνατίσει λόγω αποστελέχωσης αλλά και αλλαγής νοοτροπίας που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται .

Η διάχυση της ανεξέλεγκτης πληροφορίας είναι απλή και εύκολη δημιουργώντας συγχύσεις στους πολίτες. Και τα δημόσια πρόσωπα είναι εύκολη λεία . Τα οποία θα πρέπει να αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν είναι ελέφαντες αναλώνοντας πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσε να αναλωθεί εποικοδομητικά για το καλό του συνόλου .

Μπορεί να ενοχλεί ορισμένους αλλά η δημοτική αρχή θα υλοποιήσει την πολιτική που έχει χαράξει και θα κριθεί συνολικά στο τέλος της πενταετίας .

Αντώνιος Εμμ. Ζερβός

Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο