Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣητεία: Η αντιπεριφέρεια Λασιθίου στηρίζει τη λειτουργία του Αθερινόλακκου

Σητεία: Η αντιπεριφέρεια Λασιθίου στηρίζει τη λειτουργία του Αθερινόλακκου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Αντιπεριφέρεια Λασιθίου στηρίζει την λειτουργία του σταθμού της ΔΕΗ στον Αθερινόλακο, δεδομένου ότι η περιοχή αποτελεί ενεργειακό κέντρο και ο χώρος του Σταθμού είναι μια χρήσιμη υποδομή για τον ενεργειακό σχεδιασμό και μετά την ηλεκτρική σύνδεση της Κρήτης το 2023 με καλώδιο.

Τα παραπάνω τονίστηκαν στη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου την Παρασκευή, από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη που είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο των Εργαζομένων στον Αθερινόλακκο, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Μαρίας Χανιωτάκη – Μυλωνάκη και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου πρωτογενή τομέα Λασιθίου Γιώργου Τσιφετάκη, οι οποίοι τόνισαν πως η υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης είναι δεδομένη ώστε το ενεργειακό κέντρο της περιοχής να παραμείνει σε λειτουργία.

mechanical adv 2021

Οι εργαζόμενοι ζητώντας να παραμείνει σε λειτουργία ο Αθερινόλακκος, εξέφρασαν την πεποίθηση πως μπορεί να παραμείνει ως σταθμός φυσικού αερίου, σημειώνοντας πως είναι σημαντικό για τους 150 εργαζόμενους αλλά κυρίως για την ευρύτερη περιοχή και την τοπική κοινωνία.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble