ΚΡΗΤΗ

Αντ. Ζερβός στον Ρ/Σ 98.4: «Εντολή μονόδρομος η διασπορά των προσφύγων»

Προ τετελεσμένων γεγονότων το τελευταίο τετράμηνο μας έφερε ο Γιάννης Μουζάλας, αλλά κι όσοι έβαλαν πρώτοι στο κάδρο την Κρήτη για τους 2.000 πρόσφυγες είπε σήμερα στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

”Η εντολή του ή για τέσσερα ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας ή για διασπορά των προσφύγων στους Δήμους μας οδήγησε στο μονόδρομο της δεύτερης επιλογής” είπε.

caffeine adv2020b

”Καλούμαστε να διαχειριστούμε ένα θέμα για το οποίο δεν έχουμε δομές, οργάνωση, δεν συζητήσαμε, δεν καταλάβαμε .

Οι επιφυλάξεις μου δεν είναι ρατσιστικού τύπου αλλά προβληματισμού για ένα κράτος που δεν βρίσκεται δίπλα στην αυτοδιοίκηση.

neratzoulis neo

Η λύση της διασποράς των προσφύγων στην Κρήτη μας επιβλήθηκε ως μονόδρομος από το Υπουργείο μεταναστευτικής Πολιτικής.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button