ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Υπεγράφη το συμβόλαιο για την αγορά οικοπέδου για την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, το συμβόλαιο που προβλέπει την αγορά οικοπέδου από την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών -μέρος του οποίου θα διατεθεί όπως έχει γίνει ήδη γνωστό – για την ανέγερση σταθμού και διοικητηρίου για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγίου Νικολάου.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την θετική έκβαση της υπόθεσης αυτής, δηλώντας ότι  θα υπάρξει συννενόηση με την Πυροσβεστική για το τμήμα του οικοπέδου που θα παραχωρηθεί, ώστε να μπορέσουν στο εξής, ν΄αναπτυχθούν οι υποδομές των Σωμάτων Ασφαλείας που χρειάζονται για το νομό Λασιθίου.

caffeine adv2020b

Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα, σε ταξίδι που προγραμματίζει στην Αθήνα, αναμένεται να έχει συναντήσεις και επαφές με αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό η δημιουργία των υποδομών εκείνων που θα βοηθήσουν σημαντικά την ασφάλεια της περιοχής.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button