ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ξεκινάει η ανάπλαση του Ελαιώνα

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Υπογράφηκε σήμερα (2/12) από τον εκπρόσωπο της τεχνικής εταιρείας “ΜΕΘΟΔΙΚΗ” – που ανέλαβε ως μειοδότης την υλοποίησης της πρώτης εργολαβίας του open mall – η σύμβαση που αφορά στην διάστρωση του δαπέδου με κυβόλιθους στην περιοχή του ελαιώνα συνολικού ύψους 160.000 ευρώ.

Εξ άλλου, όπως έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, σε εξέλιξη βρίσκονται  οι προμήθειες του εξοπλισμού για τον “ελαιώνα”, ενώ πολύ σύντομα θ΄ ακολουθήσουν τα υπόλοιπα έργα και οι προμήθειες που αφορούν στην ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του open mall , που στην πραγματικότητα είναι ένα από τα ελάχιστα σ΄ όλη την Ελλάδα, που τίθεται σε τροχιά υλοποίησης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Παράλληλα σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, απεστάλη στην ΔΕΔΔΗΕ, έγγραφο για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο της μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος προς την Σπιναλόγκα, μετά την έγκριση της σχετικής σύμβασης από το Ελεγκτικό Συμβούλιο.

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου είναι περίπου 1.800.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 2 με 2,5 χρόνια.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button