ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Τροχαίο ξανά στο ίδιο σημείο!Με άλλο ένα τροχαίο ξεκίνησε ο εβδομάδα στον Αγιο Νικόλαο. Πριν από λίγη ώρα επί του ΒΟΑΚ μεταξύ των δύο κόμβων στο ύψος της Αγίας Καλλιόπης τραυματίστηκε άνδρας με μηχανάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κράνος του δικυκλιστή βρέθηκε σε αρκετά μεγάλη απόσταση και ερευνάται η περίπτωση εμπλοκής και άλλου οχήματος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΓΝΑΝ. Σύμφωνα με πληροφορίες φόραγε κράνος το οποίο όμως δεν ήταν κουμπωμένο με αποτέλεσμα ο οδηγός να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button