ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Το 13o Κρητολογικό συνέδριοΤηλεδιάσκεψη με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του 13ου Κρητολογικού Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021 στον Άγιο Νικόλαο, είχε σήμερα (7/7), ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός.

Πρόκειται για την δεύτερη επικοινωνία του Δημάρχου με το συμβούλιο της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών που διοργανώνει το συνέδριο και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο κ. Αλέξη Καλοκαιρινό, που έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν οργανωτικές λεπτομέρειες, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της διοργάνωσης του μεγάλου επιστημονικού Forum, που φιλοξενείται μετά από 20 χρόνια και πάλι στον Άγιο Νικόλαο (Ελούντα 2001).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του  κ. Ζερβού,  “Στόχος του Δήμου, είναι να πραγματοποιηθεί ένα επιτυχημένο συνέδριο, μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης. Για το λόγο αυτό προτείναμε ως χώρους φιλοξενίας :το πολύκεντρο REX, το Επιμελητήριο, το Ειρηνοδικείο, την Δημοτική Πινακοθήκη και συμπληρωματικά εάν χρειαστεί  θα χρησιμοποιηθεί αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σχολείου της περιοχής.

Πρόκειται για ένα καταξιωμένο θεσμό, που ο Δήμος στηρίζει ουσιαστικά. Μάλιστα γίνεται σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχει η καλοκαιρινή ένταση, σε χρόνο που η πόλη λειτουργεί κανονικά και με την βοήθεια των ξενοδόχων της περιοχής , θα υπάρξει η καλύτερη δυνατή φιλοξενία επισκεπτών και συνέδρων “.

swell adv 2021

Σύμφωνα με τις έως σήμερα εκτιμήσεις, θα συμμετέχουν 450 έως 550 σύνεδροι με 300 ως 350 ανακοινώσεις, προφορικές και ανακοινώσεις με τη μορφή posters , ενώ θα υπάρξει ειδική μέριμνα για την διευκόλυνση συνέδρων και κοινού που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τις εργασίες του Κρητολογικού Συνεδρίου.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η επόμενη συνάντηση, με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Κρητολογικού Συνεδρίου,αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button