ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Θα τοποθετηθούν ομπρέλες στην παραλία του ΓαργαδόρουΣτην τοποθέτηση ομπρελών, άνευ καθισμάτων  στην παραλία του Γαργαδόρου, αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σκίαση για τους λουόμενους στο  συγκεκριμένο σημείο.

Δεδομένου, ότι η παραλία του Γαργαδόρου, χρησιμοποιείται τόσο από τους πολίτες, όσο και από τους ξένους επισκέπτες, ο Δήμος αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση των ομπρελών, ώστε οι λουόμενοι να έχουν την δυνατότητα ν΄απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις πλέον ενδεδειγμένες συνθήκες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button