ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Προϋπολογισμός 2023 με χαμηλές προσδοκίες

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ο νέος προϋπολογισμός θα γίνει με βάση τα έσοδα του 2021 και όχι του 2022 δήλωσε στο CNA News ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός λέγοντας επίσης ότι υπάρχουν γενικότερες δυσκολίες λειτουργίας του Ελληνικού δημοσίου αλλά και περιορισμοί στους κωδικούς που εντάσσονται στον προϋπολογισμό.

Στο προϋπολογισμό του 2023, σύμφωνα με τον δήμαρχο το συνολικό ύψος των χρηματοδοτήσεων είναι 10.550.000 ευρώ τα οποία προέρχονται 2,25 εκ. από το ΕΣΠΑ, 1,6 εκ. από τα Προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων, 1,070 από την Περιφέρεια Κρήτης, κ.λ.π.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο κος Ζερβός όπως μας δήλωσε, θα επιθυμούσε να διατεθούν περισσότερα χρήματα για την κοινωνική πολιτική του Δήμου, εκεί δηλαδή που υπάρχει μεγάλη ανάγκη αλλά δυστυχώς υπάρχει το «Παρατηρητήριο» που ορίζει συγκεκριμένες οδηγίες για την σύνταξη του Προϋπολογισμού.

Οσον αφορά στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή, ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Χαριτάκης και Κώστας Καστελλιανάκης και ο Αντώνης Μαυρής, ψήφισαν «ΝΑΙ» στην σύνταξη του σχεδίου του προϋπολογισμού.

“IN_AND_OUT

Το σχέδιο του προϋπολογισμού αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.-

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button