Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος, Περίπτερα: Η Δημοτική αστυνομία εντόπισε αυθαιρεσίες

Αγιος Νικόλαος, Περίπτερα: Η Δημοτική αστυνομία εντόπισε αυθαιρεσίες

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την σύνταξη και υποβολή σχεδίου διαχείρισης για τα περίπτερα σε διάστημα ενός μήνα, ζητά από τους ιδιοκτήτες, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε Δημοτικός Αστυνομικός στην πόλη, διαπιστώνοντας αυθαιρεσίες στον χώρο που τους αναλογεί.

Είναι γνωστό, ότι τα περίπτερα είναι αστικές κατασκευές επί κοινοχρήστων χώρων προς εξυπηρέτηση του κοινού και αποτελούν μια μακροχρόνια ελληνική ιδιαιτερότητα.

mechanical adv 2021

Με την έννοια αυτή, καλούνται σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας τους και την άδεια κατάληψης χώρου που έχει εκδοθεί, να κρατήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, χωρίς να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας τους, δημιουργώντας ζητήματα αισθητικής και παρεμπόδισης της ασφαλούς κίνησης πολιτών και επισκεπτών.

apostolakis adv 2

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε πολλές περιπτώσεις τα περίπτερα,  διασκορπίζοντας περιμετρικά εμπορεύματα, υπερβαίνουν τον χώρο που τους αναλογεί κι έτσι κρίνεται επιτακτική η εφαρμογή του υφιστάμενου κανονισμού, με στόχο την αποκατάσταση του αρχικού τους χαρακτήρα, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία τους, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές για την χρήση των κοινοχρήστων χώρων που δύναται να εκμεταλλευτούν, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, η υποβολή διαχειριστικού σχεδίου για την λειτουργία των περιπτέρων θα ζητηθεί και από τους περιπτεράδες και των άλλων περιοχών του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει ενιαία πολιτική και αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν.

Να σημειώσουμε ότι, μετά την έγκριση των σχεδίων, για τα οποία ήδη έχει υπάρξει ενημέρωση, οι όποιες αλλαγές προταθούν, θα πρέπει να γίνουν πριν την εκπνοή του 2020 (31/12/2020).

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble