ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Παραδόθηκε στον δήμο το τουριστικό περίπτερο ΜιλάτουΤο κτίριο του τουριστικού περιπτέρου που βρίσκεται κοντά στο Σπήλαιο της Μιλάτου και που για σειρά ετών παρέμενε εγκαταλειμμένο, παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντ. Ζερβός από τον εργολάβο, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης για να δοθεί άμεσα σε χρήση, με στόχο την συνολική αναβάθμιση του ιστορικού αυτού χώρου.

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός συνοδευόμενος από τον Γ.Γ. του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου κ. Μ. Λεμπίδη καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας Βραχασίου κ. Κ. Κυβερνητάκη, έγινε επίσης αυτοψία σε περιοχή του Σισίου (δυτικά του γηπέδου, στον δρόμο που κατεβαίνει απο τον παλιό εθνικό στο δυτικό κομμάτι  του Σισίου) όπου υπήρξε κοινή διαπίστωση των προβλημάτων που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή, κυρίως λόγω των λιμναζόντων υδάτων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, πρότεινε στον πρόεδρο του Τ.Σ αλλά και στον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου, να υπάρξει εφαρμογή τεχνικών λύσεων εφικτών, δεδομένου, ότι τα μικρορεύματα (κουτούτα) – με την οικοπεδοποίηση της περιοχής, έχουν καταστραφεί και  υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστούν λύσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της περιοχής.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button