ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Παραχωρήθηκαν οι παραλίες «Μπούφος Αυλάκι Σισίου» και «Χιόνα Ελούντας»Αποδεκτό έγινε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το αίτημα του δήμου Αγίου Νικολάου για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας στις περιοχές “Μπούφος”, “Αυλάκι” Σισίου και “Χιόνα” Ελούντας, όπως έγινε γνωστό σε έγγραφο που κοινοποιήθηκε στις (8/11).

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στους όρους χρήσης των παραλιών, έκανε γνωστό ότι παρά του ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί – οι οποίοι και θα εφαρμοστούν – ωστόσο θα πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός, ότι αποδόθηκε , η χρήση μοναδικών παραλιών της ευρύτερης περιοχής στον δήμο, και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται – όπως τόνισε – ότι σε κάθε στόχευση,για δεν έχουν θέση οι “άναρχες κραυγές”, αλλά οι ενέργειες εκείνες οι οποίες αποφέρουν αποτέλεσμα με ουσιαστικό τρόπο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button