Σάββατο, 15 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Παραχωρήθηκαν οι παραλίες «Μπούφος Αυλάκι Σισίου» και «Χιόνα Ελούντας»

Αγιος Νικόλαος: Παραχωρήθηκαν οι παραλίες «Μπούφος Αυλάκι Σισίου» και «Χιόνα Ελούντας»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αποδεκτό έγινε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το αίτημα του δήμου Αγίου Νικολάου για την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας στις περιοχές “Μπούφος”, “Αυλάκι” Σισίου και “Χιόνα” Ελούντας, όπως έγινε γνωστό σε έγγραφο που κοινοποιήθηκε στις (8/11).

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στους όρους χρήσης των παραλιών, έκανε γνωστό ότι παρά του ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί – οι οποίοι και θα εφαρμοστούν – ωστόσο θα πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός, ότι αποδόθηκε , η χρήση μοναδικών παραλιών της ευρύτερης περιοχής στον δήμο, και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται – όπως τόνισε – ότι σε κάθε στόχευση,για δεν έχουν θέση οι “άναρχες κραυγές”, αλλά οι ενέργειες εκείνες οι οποίες αποφέρουν αποτέλεσμα με ουσιαστικό τρόπο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble