ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ορκίστηκε το νέο δημοτικό συμβούλιο

Την ενεργή συμμετοχή των δημοτών αλλά και την ουσιαστική συμμετοχή τους στο καθημερινό γίγνεσθαι του Δήμου, ζήτησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο “Χριστίνα” παρουσία αιρετών της αυτοδιοίκησης καθώς και εκπροσώπων στρατιωτικών και συλλογικών φορέων.

Ο κ. Ζερβός, ζητώντας απο τους δημότες να γίνουν “μέρος της λύσης” των καθημερινών προβλημάτων της πόλης, τόνισε ότι δεν θα πρέπει να έχουμε μόνο κατά νου, τι θα πρέπει να κάνει ο δήμος για τον δημότη, αλλά και τι θα πρέπει να κάνει  ο δημότης για τον δήμο.

caffeine adv 2021

Επίσης αναφερόμενος στην νέα δημοτική περίοδο, υπογράμμισε την ανάγκη να τεθούν σε νέα λογική ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και να δοκιμαστούν πρακτικές που θα αντιμετωπίζουν επί της ουσίας την υφιστάμενη κατάσταση στον δήμο που επιτείνεται λόγω της παντελούς έλλειψης εργατοτεχνικού προσωπικού.

Τέλος αναφερόμενος στις διοικητικές αλλαγές που υπήρξαν στην αυτοδιοίκηση από το 1999 έως σήμερα, τόνισε ότι η διάθεση συνεργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις του δήμου, είναι δεδομένη καθώς οι στόχοι – όπως είπε – είναι κοινοί.

neratzoulis neo

Νοιαζόμαστε – ανέφερε χαρακτηριστικά -για το καλό του τόπου και αυτό το στοίχημα καλούμαστε, όλοι, να το κερδίσουμε μέσα από τις πράξεις και το έργο μας !

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου, ενώ ακολούθησε δεξίωση από τον Δήμο.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button