Κρήτη

Αγιος Νικόλαος, Νίκος Κοκκίνης | Στήριξη στους 16 εργαζόμενους στην καθαριότητα

Ως Δημοτική παράταξη «ΑλλάΖουμε τον Δήμο» στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των 16 εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας και την επαναπρόσληψη τους.

Οι παραπάνω υπηρέτησαν συγκεκριμένα μέχρι 31-12 -2017 με συνεχείς – διαδοχικές συμβάσεις πέραν των 24 μηνών καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Με πρόσφατη απόφαση του το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο , δικαίωσε τους 16 εργαζόμενους και άνοιξε τον δρόμο για την μονιμοποίηση τους με συμβάσεις αορίστου χρόνου .

Πέρα από την κοινωνική διάσταση του θέματος και με δεδομένη την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ο Δήμος οφείλει να υπερασπιστεί τους εργαζόμενους του , πολύ δε μάλλον όταν συνεχώς διαμαρτύρεται και επικαλείται ελλείψεις προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της καθαριότητας.


Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά το αίτημα των εργαζομένων στην δικη της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου, ώστε να επιστρέψουν και να προσφέρουν πάλι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας !

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button