Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Λειτουργία υπηρεσίας «e-αποτελέσματα» στο νοσοκομείο

Αγιος Νικόλαος | Λειτουργία υπηρεσίας «e-αποτελέσματα» στο νοσοκομείο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το Γενικό Νοσοκομείο Λασιθίου ξεκίνησε την υλοποίηση της δυνατότητας των ασθενών να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους, οποιαδήποτε μέρα και ώρα του 24ώρου, χωρίς να είναι ανάγκη να περιμένουν ή να επισκεφθούν ξανά το νοσοκομείο,μέσω της υπηρεσίας «e-αποτελέσματα».

Η ηλεκτρονική υπηρεσία e-Αποτελέσματα, αφορά στην προβολή και παραλαβή αποτελεσμάτων εργαστηριακών εξετάσεων εξωτερικών ασθενών, μέσω διαδικτύου. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, υπάρχει πρόσβαση ακόμα και από το κινητό τηλέφωνο, στα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν γίνει από εξωτερικούς ασθενείς την τελευταία δεκαετία.

mechanical adv 2021

Η δυνατότητα αυτή έχει ενεργοποιηθεί πιλοτικά ήδη για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ενώ το προσεχές διάστημα θα ενεργοποιηθεί και για τα νοσοκομεία Ιεράπετρας και Σητείας.

apostolakis adv 2

Η πρόσβαση για το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μπορεί να γίνεται μέσω την διεύθυνσης:
e- apotelesmata.agnhosp.gr

Κατά την διαδικασία σύνδεσης χρησιμοποιείται πιστοποίηση μέσω TaxisNet και του ΑΜΚΑ, παρέχοντας υψηλότατη ασφάλεια και διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble