Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ημέρα αγάπης από την Ενωση Γονέων του Δήμου και τον ΠΑΟΔΑΝ

BOX CAFE
DROP Palermo TECH HUB

ΗΈνωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Αγ. Νικολάου, ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνουν για 17η χρονιά την Ημέρα Αγάπης.

Η εκδήλωση αυτή, την οποία έχετε αγκαλιάσει μικροί και μεγάλοι, έχει σκοπό την ενίσχυση του «κουμπαρά της αγάπης», από τον οποίο καλύπτονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ανάγκες μαθητών και οικογενειών του Δήμου Αγ.Νικολάου. Έτσι, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες χρονιές διατέθηκαν στην κάλυψη διαφόρων αναγκών, όπως: ιατρικά έξοδα, εξόφληση λογαριασμών, ενοίκια, έξοδα μετακίνησης για σοβαρούς λόγους, δίδακτρα σε φροντιστήρια, τρόφιμα, ένδυση, υπόδυση κ.α.

Mechanical Solutions

Στη φετινή Ημέρα Αγάπης η συμμετοχή των φορέων είναι συγκινητική, όπως και τις προηγούμενες φορές, άλλωστε! Διαφόρων ειδών κατασκευές και εκπλήξεις θα βρείτε στους πάγκους του 4ου Νηπιαγωγείου, 1ου, 2ου και  4ου  Δημοτικού, του Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, των  1ου, 2ου και 3ου Γυμνασίου, του 2ου Γενικού Λυκείου Αγ. Νικολάου, του ΕΠΑΛ Νεαπόλεως και Εργαστηριακού Κέντρου Αγ. Νικολάου, ΕΕΕΕΚ και ΔΙΕΚ Αγ. Νικολάου, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων: Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, 3ου Δημοτικού Σχολείου και  1ου Νηπιαγωγείου, του ΟΚΥΔΑΝ, της ‘’ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ’’, των ΚΔΑΠ της πόλης μας ‘’ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ’’ & ‘’ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΙΩΣ’’, του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Παναγία η Παντάνασσα», του Παιδικού Σταθμού ‘’Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ’’.

Παράλληλα, στο χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται παιχνίδια, κατασκευές και βιωματικές δράσεις. Και τα δύο ΚΔΑΠ της πόλης μας θα απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο μεγάλους και παιδιά ενώ το 2ο Γυμνάσιο θα παρουσιάσει τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Παράλληλη δράση αποτελεί η βιωματική παρουσίαση βιβλίου ‘’ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ’’ με τη συγγραφέα Σέβη Χατζησαββίδου για παιδιά νηπιαγωγείου και α’ δημοτικού στις 13.00.

Την εκκίνηση στο χριστουγεννιάτικο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα δώσει και εφέτος η Φιλαρμονική Αγ. Νικολάου, για να ακολουθήσει πλούσιο πρόγραμμα με τις χορευτικές ομάδες της σχολής χορού Γιαννίκου – Ταμιωλάκη & τη σχολή χορού της κ. Μαυροφόρου. Ιδιαίτερη θα είναι η παρουσία  μαθητικών συγκροτημάτων από διάφορα σχολεία. Δε θα λείψει το Ωδείο Τέχνης καθώς και μουσικές ομάδες μικρών καλλιτεχνών. Το πρόγραμμα θα κλείσει με την χορευτική ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων για να αποχαιρετιστούμε χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.

Και αν με όλα αυτά σας ανοίξει η όρεξη, μην ανησυχείτε! Το ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου μας επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις !

Όλα αυτά μαζί με άφθονο κέφι, ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, κεράσματα, ευχές και παιχνίδια μάς περιμένουν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρες 11.00-14.30 στην Πλατεία της πόλης μας.

Για να νιώσουμε τη χαρά των εορτών και να δηλώσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας!


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button