Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγιος Νικόλαος: Ευχαριστήριο του Δήμου για την «Εβδομάδα Κρητικής Παράδοσης»

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Με την ολοκλήρωση της «Εβδομάδας Κρητικής Παράδοσης» (17-21/6/24), μιας διοργάνωσης που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό αλλά και σημείο αναφοράς για όλους τους νέους ανθρώπους που ασχολούνται με την παράδοση και το λαϊκό πολιτισμό ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Μενεγάκης ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Μανούσο Πεδιαδίτη, την οργανωτική επιτροπή και όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αυτής. Ευχαριστώ απηύθυνε και στον κ. Νίκο Καμινογιαννάκη – αντιδήμαρχο Δημοσίου Χώρου και Καθημερινότητας για την βοήθεια αλλά και την συμμετοχή του στην παράλληλη δράση του Συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Λασιθίου.

Επίσης ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης (συνδιοργάνωση), το παραδοσιακό τμήμα του Μουσικού Σχολείου Καβουσίου (εκπαιδευτικούς – μαθητές), τους καλλιτέχνες : Μανώλη Λουκάκη, Μιχάλη Χαρκιολάκη, Γιώργο Κουδουμογιαννάκη, Γιώργη Σταυρακάκη, Χαραλάμπη Παρασκάκη, Γιώργο Σταυρακάκη, Νίκος Γρηγοράκη, παπά Γιώργη Τζάβλα, Δημήτρη Σγουρό, Γιώργο και Νίκο Βάρδα, Αντώνη Κουτσελάκη, Ζαχαρία Επιτροπάκη, Βαγγέλη Βαρδάκη, Βαγγέλη Γκοσμάνη – τους συμμετέχοντες στη συνάντηση μουσικής παράδοσης Κρήτης  Αρμενίας στη Νεάπολη : Haig Yazdjian, Γιάννη Παπατζανή (Rhythm4edu) Σπυριδάκη Ζαχαρία – τους Κορδατζάκη , Τζανάκη, Κερούλη, Ρασιδάκη Μανόλη, Λαρευντάκη Νίκο, Καραντινό Κώστα, Γρηγοράκη Βαγγέλη, Μαυρογιάννη Χριστόφορο, Ατσαλάκη Νεκτάριο, Βλάσση Κωστή και τα συγκροτήματα τους, τις Σχολές Χορού : Γιαννίκου Ταμιωλάκη (Άγιος Νικόλαος), Ανδριανής Γαλανού (Νεάπολη), Ευαγγελίας Βεζυράκη (Σητεία), τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Αγίου Νικολάου, τον Μαέστρο Μανόλη Κανακάκη, τις «Υφάντρες» του Προοδευτικού Συλλόγου Ελούντας, τον Συνεταιρισμό Γυναικών Κριτσάς, το παραδοσιακό τυροκομείο Συλλιγάρδου, τον Δημήτρη Μπρόκο (τυροκόμο), το Σύλλογο Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Λασιθίου, το παραγωγό Σουμάδας Αντώνη Γιαλελάκη για την παρουσίαση τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών επαγγελμάτων, το χορηγό της εκδήλωσης : Σύλλογο Εστίασης & Διασκέδασης Αγίου Νικολάου, τους χορηγούς επικοινωνίας, τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του όλες τις εκδηλώσεις αλλά και όλους όσους συνέβαλαν έμπρακτα στην υλοποίησή τους.

NOVA

Φέτος η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων όσων συνέβαλαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι ξεχωριστές μουσικές βραδιές.

Στόχος της δημοτικής αρχής, είναι να διατηρηθούν η μουσική της Ανατολικής Κρήτης, ο χορός, η κρητική παράδοση και το κρητικό πνεύμα ζωντανά στις καρδιές των ντόπιων και των επισκεπτών και να δώσει το ερέθισμα στους νέους ανθρώπους, ώστε να συνεχίσουν και να ενισχύσουν τη μουσική και χορευτική παράδοση του τόπου μας.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλους αυτούς που στήριξαν και αγκάλιασαν αθόρυβα κάθε δράση μας, τους αφανείς «ήρωες» που υπάρχουν σε κάθε διοργάνωση και αν και συνήθως δεν αναφέρονται ονομαστικά, αποτελούν πάντα την καρδιά και την ψυχή της.

Ευγνώμονες και ανανεωμένοι, ανανεώνουμε την επόμενη συνάντηση μας .

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button