Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Δήλωση του δημάρχου για την 25η Μαρτίου

Αγιος Νικόλαος | Δήλωση του δημάρχου για την 25η Μαρτίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Αντίστροφη μέτρηση για την 25η Μαρτίου, με τον εορτασμό να είναι φέτος διαφορετικός, όχι μόνο λόγω της πανδημίας, αλλά και με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Ο εορτασμός θα γίνει με λιτό τρόπο χωρίς την παρουσία κόσμου, λόγω των υγειονομικών μέτρων που λαμβάνονται, ενώ όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η επέτειος αυτή,πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας και για τον κόσμο ολόκληρο, λόγω της πανδημίας.

mechanical adv 2021

Σύμφωνα με την ενημέρωση στα Δημοτικά Διαμερίσματα δεν θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων – μόνο στην έδρα του Δήμου – ακολουθώντας το πρόγραμμα που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ενώ οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί (Δοξολογία, επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων), θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα , με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

apostolakis adv 2

Σε σχετική δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός τόνισε: «Ελπίζουμε, να μας δοθεί η δυνατότητα την χρονιά που ακολουθεί, να τιμήσουμε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία με το όνειρο μιας καλύτερης Ελλάδας, στην προσπάθεια μας, να συντηρήσουμε την ιστορική μνήμη και να διασώσουμε την συλλογική μας κληρονομιά».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble