ΚΡΗΤΗ

Κρήτη, 7η ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη: Καμμία ανησυχία στο Λασίθι για τα οποιαδήποτε περιστατικά στα νοσοκομεία

Στο Ηράκλειο μεταφέρονται τις τελευταίες ημέρες, οι ασθενείς με κορωνοϊό που χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ, από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Το σοβαρό πρόβλημα προέκυψε εξαιτίας αναρρωτικής άδειας που πήρε η γιατρός της ΜΕΘ Covid, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η λειτουργία της μονάδας που διαθέτει 3 κλίνες, εν μέσω πανδημίας, στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του νομού Λασιθίου.

Μάλιστα παραίτηση από τα καθήκοντά του υπέβαλε και ο Συντονιστής Covid των νοσοκομείων του Λασιθίου, Νίκος Μουδατσάκης!

brands heaven2021

Τι απαντά η Διοικήτρια

Καθησυχαστική εμφανίστηκε σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους πολίτες του Λασιθίου, καθώς τα όποια περιστατικά θα προωθούνται στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, τα οποία αυτή την περίοδο δεν φιλοξενούν σε ΜΕΘ πολλούς ασθενείς με κορωνοϊό, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση απόλυτα ελεγχόμενη.

neratzoulis neo

Παράλληλα είπε ότι το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία του συντονιστή ΜΕΘ των νοσοκομείων της Κρήτης Δημήτρη Γεωργόπουλου ώστε να συζητηθούν λύσεις που επιτρέψουν την λειτουργία της ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button