Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΕλούντα: «Η άρδευση έχει καταρρεύσει... λόγω γερασμένων υποδομών»!

Ελούντα: «Η άρδευση έχει καταρρεύσει… λόγω γερασμένων υποδομών»!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Η άρδευση στην Ελούντα βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση, κυριολεκτικά διαλυμένη, σύμφωνα με καταγγελίες που φθάνουν καθημερινά στο CNA News.

Οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση διότι δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν τις αγροτικές εργασίες με συνεχείς καθημερινές διακοπές του νερού αλλά και με ένα δίκτυο που είναι σάπιο και διαλυμένο.

mechanical adv 2021

Διαβάστε παρακάτω μία από τις επώνυμες καταγγελίες:

apostolakis adv 2

«Καλησπέρα σας. Εχουμε τρομερο προβλημα με την άρδευση στην Ελουντα. Κλεινουν το νερο απο της 3 το μεσημερι δεν εχει καθολου νερο. Διοτι καποια σημεια στο δίκτυο και καποιες βάνες εχουν χαλασει και δεν τις φτιαχνουν. Και φετος που εχει πολυ καρπο ολες οι ελιες θα ξεραθουν…»

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNA, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει προσπάθεια από τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ και τον δήμαρχο, ώστε τα δίκτυα αυτά να περάσουν στην αρμοδιότητα του ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου. Ομως, υπάρχουν γραφειοκρατικές δυσκολίες οι οποίες είναι και η αιτία της καθυστέρησης.

Πρέπει να προηγηθούν αποτυπώσεις δικτύου, καταγραφή βλαβών, κλπ. σύμφωνα με τις πληροφορίες που μπορέσαμε να μάθουμε.

Μήπως πρέπει να γίνουν γρηγορότερα οι απαραίτητες ενέργειες και να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια ώστε και οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη σοδειά τους, μέσα σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά χρονιά;

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble