Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΑγιος Νικόλαος: Αυτό το «δήθεν» πεζοδρόμιο τα έχει όλα! (video)

Αγιος Νικόλαος: Αυτό το «δήθεν» πεζοδρόμιο τα έχει όλα! (video)

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Στο βίντεο που ακολουθεί, προσπαθήσαμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μεταφέρουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε αυτό το πεζοδρόμιο, το οποίο ξεκινάει περίπου από τα Γλύματα και ολοκληρώνει την παρουσία του περίπου στο ύψος μεγάλου σούπερ μάρκετ, στο επαρχιακό δρόμο Αγίου Νικολάου – Κριτσάς.

mechanical adv 2021

Οπως μπορείτε και εσείς να δείτε, αυτό το «δήθεν» πεζοδρόμιο που θα έπρεπε να είναι σε άψογη κατάσταση για να μπορεί πάνω απ’όλα να εξυπηρετεί τους διερχόμενους δημότες, τα καροτσάκια των ΑμεΑ που αναγκαστικά κατεβαίνουν στον δρόμο για να πάνε στο σπίτι τους, ή μια βόλτα στην πόλη, ή μια επίσκεψη στο νοσοκομείο, κλπ.

apostolakis adv 2

Στο πεζοδρόμιο λοιπόν αυτό υπάρχουν δέντρα τα οποία παρεμβάλλονται στην μέση του πεζοδρομίου και κυρίως στην διάβαση των τυφλών, κολώνες, σίδερα, διαφημιστικές πινακίδες, κάδοι σκουπιδιών, στάση λεωφορείου, τηλεφωνικός θάλαμος!

Το βίντεο μιλάει από μόνο του και επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Ευτυχώς που έχουμε «ευαίσθητους διοικούντες», οι οποίοι θα έχουν το θράσος προεκλογικά, να μας μιλάνε πάλι για έργα τα οποία βοηθούν τους πολίτες που έχουν ειδικές ανάγκες. Δουλειές του ποδαριού, προχειρότητες, στάχτη στα μάτια μας…

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble