Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCLICK 2 CLICKΟ έρωτας στα χρόνια της προσφυγιάς

Ο έρωτας στα χρόνια της προσφυγιάς

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του Γιάννη Ανδρουλιδάκη με ένα ζευγάρι προσφύγων αγκαλιάζεται και φιλιέται μέσα σε μια σκηνή, στα σύνορα της Ουγγαρίας, περιμένοντας να περάσει τα σύνορα, μαζί με δεκάδες άλλους πρόσφυγες κάθε ηλικίας που είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα.

«Οι πρόσφυγες θα κερδίσουν, γιατί είναι πράκτορες της ελευθερίας, γιατί αναιρούν και καταργούν  τα σύνορα στην πράξη, γιατί είναι μάρτυρες της βαρβαρότητας του πολέμου και έχουν έρθει στη Δύση κουβαλώντας μαζί τους τη ζωντανή απόδειξη των εγκλημάτων που διαπράττουν οι αποικιακές δυνάμεις. Αλλά η ζωή πάντα κερδίζει  στο τέλος», είναι το σχόλιο του Γιάννη Ανδρουλιδάκη που συνοδεύει τη φωτογραφία.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ