Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ 2023

Τα παπαγαλάκια και τα καφενεία τους | του Γιώργου Γουναλάκη

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Επειδή κυκλοφορούν διάφορα παπαγαλάκια και λένε διάφορα, θα ήθελα να απαντήσω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται σε μερικά από τα θέματα που καφενειακά αναδεικνύουν.

1. Η κάθοδος μας στις εκλογές του Οκτώβρη 2023 είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Για πρώτη φορά στην ιστορία των Αυτοδιοικητικών εκλογών βγήκε ένας υποψήφιος και δύο χρόνια πριν τις εκλογές δήλωσε την παρουσία του. Δήλωσε την παρουσία του με βίντεο που ανάρτησε στα social media και ακολούθησαν συνεντεύξεις σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ. Στην συνέχεια προσκάλεσε συμπολίτες σε ανοικτό διάλογο, ένα χρόνο πριν τις εκλογές, σε εκδήλωση στο Rex.

NOVA

Είναι αλήθεια ότι ως επικεφαλής δεν κάνω αυτά που είχατε συνηθίσει από τους άλλους υποψηφίους ως τώρα. Εχω δηλώσει εξ αρχής ότι αυτό είναι κομμάτι της νέας φιλοσοφίας που θα ήθελα να περάσω και να περάσουμε ως συνδυασμός. Να μιλάμε όταν έχουμε να πούμε κάτι, να ακούμε και να βλέπουμε τα πάντα και πάνω από όλα να δουλεύουμε και να έχουμε αποτελέσματα χωρίς φωτογραφίες και δημοσιότητες. Να αντιμετωπίζουμε όλους με σεβασμό και να είμαστε ανοικτοί σε όλο τον κόσμο χωρίς διακρίσεις.

Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους λίγους, για εμάς σημαντική βαρύτητα θα έχει η γνώμη των πολλών.

Mechanical Solutions

2. Ακούγεται ότι δεν ανακοινώνω ονόματα. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο, αφού όπως έχω δημοσιοποιήσει, όποιος εμφανίζεται ως υποψήφιος δέχεται πιέσεις στην επαγγελματική του ενασχόληση. Και πως νομίζεται πως εμφανίζεται … μέσω των likes σε αναρτήσεις μου.

Επίσης εν όψει εθνικών εκλογών όπου ο καθένας έχει τις δεσμεύσεις του, δεν θα ήθελα εγώ να είμαι αυτό που θα δημιουργήσει προβλήματα. Αλλωστε οι Αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχουν σχέση με τις Εθνικές εκλογές, όμως επηρεάζουν και όλοι γνωρίζουμε το πως και το γιατί.

Βέβαια κανένας δεν ασχολείται με το γεγονός του ότι οι υπόλοιποι δεν ανακοινώνουν καν υποψηφιότητα. Πρόσφατα ο κ. Αλεξάκης ανακοίνωσε και απο κει και μετά σιωπή όλοι οι υπόλοιποι διεκδικητές.

Δεν ενοχλεί ότι κάποιος ανακοινώνει και παρόλα αυτά συνεχίζει να διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα – ανεξαρτήτου χρώματος – δημιουργώντας άνισες συνθήκες πολιτικού ανταγωνισμού. Ενοχλεί όμως η ΔΥΝΑΜΗ του ΕΜΕΙΣ που δεν ανακοινώνει ονόματα !!!

3. Κάποιοι διαδίδουν ανοησίες σχετικά με την επαγγελματική μου ενασχόληση. Καλό θα ήταν να κλείσουν τα στόματα τους όσο είναι καιρός, γιατί στα κοινά η ενασχόληση μου έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στόχο να βοηθήσω τον τόπο μου. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι κάτι το οποίο έχει χτιστεί από το μηδέν και θα συνεχιστεί από τα παιδιά μου και δεν θα επιτρέψω σε κανένα να πει το παραμικρό στον τομέα αυτό. Η οποιαδήποτε κριτική για την δουλειά μου μπορεί να έρθει από ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί μου και από πουθενά αλλού. Τα οποιαδήποτε καλά ή λάθη μου δεν αφορούν την ενασχόληση μου με τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

4. Αυτά τα ανόητα παπαγαλάκια διαδίδουν ότι έχω σκοπό να αναμειχθώ με τον Δήμο ώστε να ελέγξω την Υπηρεσία Δόμησης Αγίου Νικολάου. Σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι μπορούν να σας απαντήσουν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας που με γνωρίζουν, γνωρίζουν το πως λειτουργώ και μπορούν να σας ενημερώσουν πόσα χρόνια έχω να εμφανιστώ στην Υπηρεσία ή αν έχω ποτέ προσπαθήσει να επηρεάσω την γνώμη τους. Οποτεδήποτε είχα διαφορετική άποψη , το συζητούσα μαζί τους , όντας πολύ πολύ διαβασμένος πριν σταθώ απέναντι τους και διεκδικήσω το δίκιο μου. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Αρα σταματήστε τις ανοησίες όσο είναι καιρός.

5. Ψιθυρίζουν ότι βάζω τρίτο άτομο να γράφει για θέματα που δεν θα ήθελα να γράψω εγώ. Κατ αρχήν να πώ ότι πάντα γράφω αυτά που θέλω και ΠΟΤΕ δεν θα υπαγορεύσω εγώ σε κάποιο τρίτο άτομο να γράψει αντί για μένα. Όσοι με γνωρίζουν , γνωρίζουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ.

Κλείνοντας να υπενθυμίσω ότι είχα κάνει πρόταση σε όλους τους υποψηφίους, ότι προτίθεμαι να κάνω πίσω ώστε να υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο στον Αγιο Νικόλαο και να αναλάβουμε όλοι μαζί να διορθώσουμε τα πάντα στην πόλη και τον Δήμο, μακριά από συμφέροντα και πιέσεις. Για να το κάνω πιο απλό, ο άνθρωπος που δύο χρόνια πριν ανακοίνωσε υποψηφιότητα, είπε ότι θα μπεί σε ψηφοδέλτιο με άλλο επικεφαλή, απλά και μόνο για να βοηθηθεί η πόλη μας. Πόσο πιο έμπρακτα μπορώ να πώ ότι δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για καρέκλες , ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όλους τους υπόλοιπους που δεν μπήκαν καν στον κόπο να μιλήσουμε ;

Θα μπορούσα να πω πολύ περισσότερα, όμως έχω υποσχεθεί ότι θα κρατήσω χαμηλούς τόνους και θα σέβομαι τους πάντες, όσο βέβαια με σέβονται και αυτοί. Είναι κρίμα καφενειακά να ακούγονται τόσα και να μην έχει την δύναμη να μιλήσει κανείς πρόσωπο με πρόσωπο. Αν κάποιος έχει κάτι να μου πει , εδώ ζω, εδώ εργάζομαι, εδώ κυκλοφορώ στους δρόμους και στα καταστήματα της πόλης. Τα μηνύματα μέσω τρίτων ουδόλως με αγγίζουν και ουδόλως με φοβίζουν και ελπίζω να έρθει η μέρα αυτή που θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην οριστική αλλαγή πορείας και πάνω από όλα οριστική αλλαγή νοοτροπίας με την νοοτροπία μας και την αποτελεσματικότητα μας.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button