Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Ποιους θέλεις στην επόμενη Βουλή; | του Μάριου Διονέλλη

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB
ZYGOS

Από τις κάλπες της Κυριακής ξέρεις ποια κυβέρνηση θα προκύψει. Αυτό που έχει πραγματική σημασία σε αυτές στις εκλογές είναι ποια αντιπολίτευση θα σταθεί δίπλα σου.

Ποιος θα βάζει εμπόδια στην εξάπλωση της ακρίβειας, στους πλειστηρισμούς, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στην καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, στον μαρασμό της αγροτικής παραγωγής, στην καταστροφή του περιβάλλοντος για χάρη της «ανάπτυξης».

NOVA

Οι βουλευτές του ΜέΡΑ25, απέδειξαν ότι ξέρουν και μπορούν να δίνουν μάχες και να στηρίζουν τους αγώνες των ανθρώπων μεταφέροντας τη φωνή των κινημάτων από κάθε τόπο, τόσο στη Βουλή όσο και στον δρόμο.

Ο Κρίτωνας Αρσένης στάθηκε δίπλα στους αγώνες των πολιτών της Κρήτης και όλης της χώρας ενάντια στις εξορύξεις, στην επέλαση των ΒΑΠΕ και στην ξενοδοχοποίηση των παραλιών.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Η Σοφία Σακοράφα εναντιώθηκε στις διώξεις των φοιτητών του Πολυτεχνείου στα Χανιά από την κ. Κεραμέως και στάθηκε δίπλα στους αγώνες των κατοίκων της Καντάνου για την προστασία του τόπου τους από τα Λατομεία.

Ο Κλέωνας Γρηγοριάδης μηνύθηκε από τους ολιγάρχες επειδή τους έδειξε με το όνομά τους. Η Μαρία Απατζίδη αντιτάχθηκε με σθένος στον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη και ο Γιώργος Λογιάδης, έφερε στη Βουλή πλήθος ζητημάτων του Ηρακλείου και της Κρήτης με δεκάδες ερωτήσεις και αναφορές.

Mechanical Solutions

Και φυσικά ο Γιάνης Βαρουφάκης που προέβλεπε εδώ και χρόνια το ποσοστό της ύφεσης, διατυπώνοντας με κάθε τρόπο ότι το χρέος της χώρας μας δεν είναι βιώσιμο και μας καθιστά μια απέραντη χρεοδουλοπαροικία.

Στην επόμενη βουλή, με τη δική σου ψήφο, μπορεί να προστεθεί ο τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης, πρόεδρος των μουσικών Βορείου Ελλάδας με μεγάλη προσφορά και γνώση στα θέματα των ανθρώπων του Πολιτισμού. Ο Δημήτρης Στρατούλης και η Μαριάνα Τσίχλη με διαχρονικούς αγώνες στα εργασιακά και στην υπεράσπιση του φοιτητικού κινήματος και της νεολαίας. Η πρώην βουλεύτρια Ηρώ Διώτη από τη Λάρισα, η αγωνίστρια Αθηνά Γιαννουλάκη από τα Χανιά και ίσως ακόμα περισσότεροι.

Σε αυτή την «εν δυνάμει κοινοβουλευτική ομάδα» έχω την τιμή να  περιλαμβάνομαι από το Ηράκλειο, εφόσον θέλεις να είναι στη Βουλή και η δική μας φωνή. Στην ουσία όμως, αν θέλεις να είναι εκεί η δική σου φωνή. Δυνατή, μαχητική, αριστερή.

Αν το θέλεις είναι στο χέρι σου. Στις 25, ΜέΡΑ25.

* Ο Μάριος Διονέλλης είναι δημοσιογράφος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ηρακλείου του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button